GEOBATZO Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2023 Καλησπέρα σας, σε αίτηση για επιδότηση αγροτικού φβ συστήματος μου ζητάει: 1. Την αίτηση πραγαμιτικών δικαιούχων (αν και ατομική επιχειρίση) την έχω συμπληρώσει 2. στοιχείων και πληροφοριών από το Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων (άρθρο 20 του ν.4557/2018 (Α ́ 139)). έχει κάποιος εικόνα τι είναι αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pankar22 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2023 Καλημέρα, Σχετικά με την πλατφόρμα του pvstegi γνωρίζουμε αν τα πεδία "Εγκατεστημένη ισχύς του Σταθμού" αφορά το σύνολο της ισχύος των φ/β πλαισίων και "Μέγιστη ισχύς παραγωγής του Σταθμού" την ισχύ του μετατροπέα του συστήματος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
george68 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2023 (edited) έχει κατάθεση κάποιος τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για το σύστημα νετ μετερινγκ με σύστημα αποθήκευσής ; και συγκεκριμένα , εχει καποιος καποιο προτυπο της Τεχνική Περιγραφής που επισυνάπτεται στην Υπεύθυνη Δήλωση μηχανικού (και προσκομίζεται προ της ενεργοποίησης της σύνδεσης του σταθμού) που θα πρέπει να περιγράφεται η στρατηγική διαχείρισης της ενέργειας στην εσωτερική ηλεκτρική εγκατάσταση ενώ στο ηλεκτρολογικό σχέδιο πρέπει να απεικονίζονται οι διατάξεις με τις οποίες υλοποιείται η επιθυμητή στρατηγική διαχείρισης. Σκοπός των ανωτέρω είναι να τεκμηριωθεί ότι το σύστημα αποθήκευσης δεν ανταλλάσσει ενέργεια με το Δίκτυο. ... επίσης δεν έχω καταλάβει αυτό που λέει ότι μέγιστο ρεύμα που μπορεί να προκύψει από την λειτουργία του σταθμού παραγωγής και του συστήματος αποθήκευσής να μην υπερβαίνει την ικανότητα φόρτισης της παροχής Edited Ιούνιος 23 , 2023 by george68 Link to comment Share on other sites More sharing options...
george68 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2023 σε αυτό το πρόγραμμα ειναι υποχρεωτικη η βεβαιωση νόμιμης χρήσης απο δικηγόρο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα