vmavro Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2023 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2023 Χαίρετε συνάδελφοι μηχανικοί, Θέλω να κάνω επέκταση σε κατασκευαστική δραστηριότητα, ώστε να μπορώ να αναλάβω κάποια ανακαίνιση (τουλάχιστον για αρχή). Ξέρω ότι πρέπει να κάνω επέκταση δραστηριότητας και προσθέτω κατάλληλο κατασκευαστικό ΚΑΔ. Κατά συνέπεια εγγράφομαι και στο ΓΕΜΗ. ερ1: Ξέρετε τι άλλο χρειάζεται και επίσης τι επιπλέον πάγια έξοδα θα έχω (πχ λόγω εγγραφής στο ΓΕΜΗ); ερ2: Παράλληλα θα ασχολούμαι κατά κύριο λόγω ως μελετητής (με παροχή υπηρεσιών). Θα με επηρεάσει η εγγραφή στο ΓΕΜΗ κάπως; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
Νώντας Α Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2023 Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2023 (edited) On 12/5/2023 at 11:03 ΠΜ, vmavro said: Ξέρετε τι άλλο χρειάζεται Γνωστοποίηση της μεταβολής (προσθήκης ΚΑΔ) στον ΕΦΚΑ. Παράθεση τι επιπλέον πάγια έξοδα θα έχω (πχ λόγω εγγραφής στο ΓΕΜΗ); Ετήσια συνδρομή στο ΓΕΜΗ. Παράθεση ως μελετητής (με παροχή υπηρεσιών). Θα με επηρεάσει η εγγραφή στο ΓΕΜΗ κάπως; Όχι. Edited Μάιος 22 , 2023 by Νώντας Α 1 1
vmavro Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2023 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2023 Νώντας Α σε ευχαριστώ για την απάντηση!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα