grassogr Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 Καλησπέρα. Αυτό με τα 2 ΦΒ στην ίδια στέγη ή δώμα το έχεις πραγματοποιήσει? Γιατί πολύ φοβάμαι την αντίδραση της ΔΕΗ (θυμίζει κάτι σαν τα πολλά 20άρια στο ίδιο χωράφι). Η ΚΥΑ πράγματι λέει ότι επιτρέπεται μόνο 1 σύστημα στους κοινόχρηστους ή κοινόκτητους χώρους. Οπότε αν ένα μέρος του δώματος είναι ιδοκτησία ενός και ένα άλλος μέρος είναι κοινόχρηστο τότε μπορούν να μπουν 2 συστήματα. Αλλά δε ξέρω κατά πόσο αυτό μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη.
bill_arianos Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 Εγω παλι δεν εχω καταλαβει αν η αποσταση του 0.5 μέτρου δεν ισχύει για τον κορφιάτη η ισχύει για ολο το περίγραμμα που περιλαμβανει και τον κορφιάτη.
grassogr Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2010 Αυτο δεν το εχω καταλάβει ακόμα ούτε εγω.θα σας πω σε λίγες μέρες που καταθετώ πολεοδομία για έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας. Αν ξέρει από εμπειρία κανένας συνάδελφος ας μας ενημερώσει.
xaniared Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2010 Εγω παλι δεν εχω καταλαβει αν η αποσταση του 0.5 μέτρου δεν ισχύει για τον κορφιάτη η ισχύει για ολο το περίγραμμα που περιλαμβανει και τον κορφιάτη. Για όλο το περιγραμμα ισχυει
pv-t solar Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2010 Δεν ισχύει για τον κορφιά. Εκτός αν είναι μονόρικτη.
xaniared Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2010 Μηπως ξερει κανεις γιατι πρεπει υπαρχει αυτη η αποσταση των 50cm? Στο εξωτερικο δεν ισχυει αυτος ο περιορισμος σιγουρα.
elenakot Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 γραφει στην αιτηση της δεη τεχνική περιγραφή του τρόπου αποφυγής του φαινομένου της νησιδοποίησης και συνημμένο μονογραμμικό ηλεκτρολογικό σχέδιο της εγκατάστασης εκανε κανεις καμια τεχνικη περιγραφη να την ανεβασει...?
grassogr Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Για την αποφυγή της νησίδοποίησης ρώτα την εταιρία από την οποία αγοράζεις τους αντιστρόφεισ.είνα συνήθως ένα τυποποιημένο κείμενο.
jsk Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 γραφει στην αιτηση της δεητεχνική περιγραφή του τρόπου αποφυγής του φαινομένου της νησιδοποίησης και συνημμένο μονογραμμικό ηλεκτρολογικό σχέδιο της εγκατάστασης εκανε κανεις καμια τεχνικη περιγραφη να την ανεβασει...? Συνήθως οι γνωστές εταιρίες το εν λόγω πιστοποιητικό το έχουν στο site τους αν ψαχτείς λίγο θα το βρείς, επίσης πρόσεξε γιατί κάποιοι αντιστροφείς που παίζουν καλά για διαστασιολόγηση δεν έχουν την πιστοπόιηση και αυτό είναι blocking factor
Recommended Posts