Αρχηγός Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Καλημέρα σας. Μήπως διαθέτει αρχείο όπου να φαίνεται ένας λογαριασμός με ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΌ από φ/β σύστημά; Ευχαριστώ πολύ. Α Link to comment Share on other sites More sharing options...
jsk Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Εγώ έχω δει λογαρισμό και έχω, για προφανείς λόγους δεν μπορώ να τον κοινοποιήσω αλλά ΝΑΙ Η ΔΕΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jsk Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Γνωρίζει κάποιος τι γίνετε σε περίπτωση που η ΔΕΗ καθυστερεί τη σύνδεση οικιακού Φ/Β συστήματος, μπορεί να αιτήθεί κάποιος πληρωμής έναντι? Κάπου είχα διαβάσει κάτι, έχω φάει το κόσμο και δεν μπορώ να το βρώ, έχει κάποιος ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρων. Αν ξερει κανείς ας απαντήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Άνεργος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Γίνετε η εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών επί της στέγης να γίνει αποσπασματικά; Δηλαδή ενώ η αίτηση θα λέει 10 κιλοβάτ να εγκατασταθούν αρχικά π.χ. 6 και μετά από την παρέλευση κάποιου χρονικού διαστήματος να εγκατασταθούν και τα υπόλοιπα 4; Εννοείτε ότι ο έλεγχος για την αρχική ενεργοποίηση θα γίνει με εγκατεστημένα 6 κιλοβάτ.Χρειάζεται εκ νέου έλεγχος μήπως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Νόμιμα δε γίνεται κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jsk Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Γνωρίζει κάποιος τι γίνετε σε περίπτωση που η ΔΕΗ καθυστερεί τη σύνδεση οικιακού Φ/Β συστήματος, μπορεί να αιτήθεί κάποιος πληρωμής έναντι?Κάπου είχα διαβάσει κάτι, έχω φάει το κόσμο και δεν μπορώ να το βρώ, έχει κάποιος ιδέα? Ακόμη το ψάχνω και δεν βρίσκω άκρη, Η ΔΕΗ δεν έχει μετρητές και οι δόσεις τρέχουν αντε μετά να μην σου βγεί το όνομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafros77 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος,τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος καταναλωτής Μέσης Τάσης επιθυμεί να εγκαταστήσει 1 Φ/Β στη στέγη του ισχύος έως 10 KW(ειδικό πρόγραμμα). Μπορεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα?Μπορεί να γίνει η σύνδεση με το δίκτυο Χ.Τ.?Τι προβλήματα μπορεί να προκύψουν? Ευχαιστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gts007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος,τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος καταναλωτής Μέσης Τάσης επιθυμεί να εγκαταστήσει 1 Φ/Β στη στέγη του ισχύος έως 10 KW(ειδικό πρόγραμμα). Μπορεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα?Μπορεί να γίνει η σύνδεση με το δίκτυο Χ.Τ.?Τι προβλήματα μπορεί να προκύψουν? Ευχαιστώ! Όχι, δε μπορεί. Πρέπει να έχει ενεργή παροχή ΧΤ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Όχι, δε μπορεί. Πρέπει να έχει ενεργή παροχή ΧΤ. Γιατί πρέπει να χει ενεργή παροχή ΧΤ για Φ/Β 10KWp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts