Αρχηγός Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Καλημέρα σας. Μήπως διαθέτει αρχείο όπου να φαίνεται ένας λογαριασμός με ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΌ από φ/β σύστημά; Ευχαριστώ πολύ. Α
jsk Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Εγώ έχω δει λογαρισμό και έχω, για προφανείς λόγους δεν μπορώ να τον κοινοποιήσω αλλά ΝΑΙ Η ΔΕΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!
jsk Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Γνωρίζει κάποιος τι γίνετε σε περίπτωση που η ΔΕΗ καθυστερεί τη σύνδεση οικιακού Φ/Β συστήματος, μπορεί να αιτήθεί κάποιος πληρωμής έναντι? Κάπου είχα διαβάσει κάτι, έχω φάει το κόσμο και δεν μπορώ να το βρώ, έχει κάποιος ιδέα?
stayros Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρων. Αν ξερει κανείς ας απαντήσει.
Άνεργος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Γίνετε η εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών επί της στέγης να γίνει αποσπασματικά; Δηλαδή ενώ η αίτηση θα λέει 10 κιλοβάτ να εγκατασταθούν αρχικά π.χ. 6 και μετά από την παρέλευση κάποιου χρονικού διαστήματος να εγκατασταθούν και τα υπόλοιπα 4; Εννοείτε ότι ο έλεγχος για την αρχική ενεργοποίηση θα γίνει με εγκατεστημένα 6 κιλοβάτ.Χρειάζεται εκ νέου έλεγχος μήπως;
stayros Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Νόμιμα δε γίνεται κάτι τέτοιο.
jsk Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Γνωρίζει κάποιος τι γίνετε σε περίπτωση που η ΔΕΗ καθυστερεί τη σύνδεση οικιακού Φ/Β συστήματος, μπορεί να αιτήθεί κάποιος πληρωμής έναντι?Κάπου είχα διαβάσει κάτι, έχω φάει το κόσμο και δεν μπορώ να το βρώ, έχει κάποιος ιδέα? Ακόμη το ψάχνω και δεν βρίσκω άκρη, Η ΔΕΗ δεν έχει μετρητές και οι δόσεις τρέχουν αντε μετά να μην σου βγεί το όνομα
kafros77 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος,τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος καταναλωτής Μέσης Τάσης επιθυμεί να εγκαταστήσει 1 Φ/Β στη στέγη του ισχύος έως 10 KW(ειδικό πρόγραμμα). Μπορεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα?Μπορεί να γίνει η σύνδεση με το δίκτυο Χ.Τ.?Τι προβλήματα μπορεί να προκύψουν? Ευχαιστώ!
gts007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος,τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος καταναλωτής Μέσης Τάσης επιθυμεί να εγκαταστήσει 1 Φ/Β στη στέγη του ισχύος έως 10 KW(ειδικό πρόγραμμα). Μπορεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα?Μπορεί να γίνει η σύνδεση με το δίκτυο Χ.Τ.?Τι προβλήματα μπορεί να προκύψουν? Ευχαιστώ! Όχι, δε μπορεί. Πρέπει να έχει ενεργή παροχή ΧΤ.
Romanos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Όχι, δε μπορεί. Πρέπει να έχει ενεργή παροχή ΧΤ. Γιατί πρέπει να χει ενεργή παροχή ΧΤ για Φ/Β 10KWp?
Recommended Posts