Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ακτομηχανική μελέτη (περιοχή Χαλκίδας)


panos17

Recommended Posts

Καλησπέρα,

έχω ένα οικόπεδο που εφάπτεται με αιγιαλό, με οίκημα οικοδομικής άδειας 1969 κοντά στην Χαλκίδα. Στο οίκημα χρειάζεται επειγόντως να γίνουν προστατευτικές εργασίες στήριξης (μικροπάσσαλοι) γιατί κινδυνεύει να πέσει (κινδυνεύουν ίσως και όσοι βρίσκονται στην παραλία αν ο μη γένειτω γίνει κάτι). Ο μηχανικός μας μας είπε ότι λόγω της νομοθεσίας και της επαφής μικρού κομματιού του οικοπέδου με αιγιαλό, το οποίο συνεπάγεται ότι η έκδοση άδειας εργασιών θα πρέπει να περιλαμβάνει και κοινόχρηστο χώρο παραλίας, οπότε απαιτείται πρώτα εκπόνηση ακτομηχανικής μελέτης σύμφωνα με την εγκύκλιο 17525/5/11 και άρθρο 12 του Ν.2971/2001. Ο μηχανικός μας όμως δεν μπορεί να αναλάβει τέτοια μελέτη και δε γνωρίζει κάποιον που θα μπορούσε να την αναλάβει.

Είμαστε λοιπόν σε αδιέξοδο γιατί άδεια δε μπορούμε να βγάλουμε και το οίκημα κινδυνεύει. ****

Η αναζήτηση μηχανικών δεν επιτρέπεται σε θέματα και δημοσιεύσεις. Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί μερικώς. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

Pavlos 33

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.