Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 Αναπτύγματα οπλισμών κάνετε σε κάθε εργό?
dratsiox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 Σε ιδιωτικό οικοδομικό έργο δεν έχω κάνει ποτέ (δεν έτυχε). Έχω κάνει σε δεξαμενές ιδιωτικές και σε δημόσια έργα
mkalliou Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 Σε κάθε έργο όχι, ανάλογα με το έργο βέβαια και τη συμφωνία. Έχω κάνει και για ιδιωτικά. Θα ήθελα στο καθένα, αλλά ποιος τα πληρώνει... Σε έργα με δυσνόητα σημεία μαζί με την αντίστοιχη λεπτομέρεια και παραθέτω τα αναπτύγματα για σιγουριά.
ilias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 Ναι όντως για ιδιωτικά έργα και για μελέτες Πολεοδομίας δε συμφέρει.
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 εξαρταται και τι εχουμε απεναντί μας. εγω δεν ειναι λιγες οι φορες που έχω κάνει, εχω και μία ψυχωση (και με ) αυτά
mkalliou Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Πάντως είναι καλό να υπάρχουν και για να είναι πλήρης μια μελέτη και να καλυφθεί ο επιβλέποντας και ιδιοκτήτης απέναντι στον σιδερά ο οποίος θα πει "έτσι τα κόβω/ουν" και να υπάρχει μια ακριβής προμέτρηση.
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Η παραγωγή σχεδίων από το stad είναι για κλάματα. Οι λεπτομέρειες υποστυλωμάτων, αρκετές φορές βγαίνουν ότι να' ναι (μιλάμε για απλές περιπτώσεις) και τα αναπτυγματα δοκών ουσιαστικά δεν είναι χρήσιμα (καλύτερα από την αρχή). Τα τεύχη, υποτίθεται βελτιώθηκαν αρκετά φέτος (για όποιον συνεχίζει να πληρώνει υποστήριξη) αλλά ακόμα θέλουν αρκετή δουλειά για να γίνουν αναγνώσιμα. Η διαδικασία επίλυσης αρκετά κουραστική... Ζωντανή δυσφήμηση κάνω αλλά είμαι καμμένος...
Chilon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Συνάδελφε Γιάννη, δεν νομίζω να υπάρχει ούτε ένας χρήστης του Strad που να μην έχει φρικτά παράπονα από την ποιότητα των εξαγόμενων σχεδίων και τεύχους. Όποιος δεν έχει υποστεί την αφάνταστη ταλαιπωρία της επεξεργασίας ώστε να προκύψει ευπαρουσίαστο και κατανοητό αποτέλεσμα, δεν μπορεί να καταλάβει. Ένα καλό είχε, την υποστήριξη, χάλασε κι αυτή.
mkalliou Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Ναι, πίκρα τα σχέδια του Strad. Γι αυτό από το μηδέν για σιγουριά. Ακόμα και οι λεπτομέρειες...
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2009 Σας τα έλεγα εγώ και δε με ακούγατε!!! Τα έλεγα και στο forum τις 4Μ και βρέθηκαν χρήστες με μια και μοναδική δημοσίευση (!!!) να υπερασπιστούν το πρόγραμμα και να με πουν πωλητή ανταγωνιστικών προγραμμάτων!!! Λοιπόν οι πονεμένοι του strad να συζητήσουμε για τον αντικαταστάτη του, μπας και μας κάνουν καλύτερη τιμή οι επόμενοι (ομαδικό πακέτο, χε,χε)!!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα