Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στατικό πρόγραμμα και εξαγώμενα σχέδια


maximos75

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 110
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σε ιδιωτικό οικοδομικό έργο δεν έχω κάνει ποτέ (δεν έτυχε). Έχω κάνει σε δεξαμενές ιδιωτικές και σε δημόσια έργα

Link to comment
Share on other sites

Σε κάθε έργο όχι, ανάλογα με το έργο βέβαια και τη συμφωνία. Έχω κάνει και για ιδιωτικά. Θα ήθελα στο καθένα, αλλά ποιος τα πληρώνει... Σε έργα με δυσνόητα σημεία μαζί με την αντίστοιχη λεπτομέρεια και παραθέτω τα αναπτύγματα για σιγουριά.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως είναι καλό να υπάρχουν και για να είναι πλήρης μια μελέτη και να καλυφθεί ο επιβλέποντας και ιδιοκτήτης απέναντι στον σιδερά ο οποίος θα πει "έτσι τα κόβω/ουν" και να υπάρχει μια ακριβής προμέτρηση.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Η παραγωγή σχεδίων από το stad είναι για κλάματα. Οι λεπτομέρειες υποστυλωμάτων, αρκετές φορές βγαίνουν ότι να' ναι (μιλάμε για απλές περιπτώσεις) και τα αναπτυγματα δοκών ουσιαστικά δεν είναι χρήσιμα (καλύτερα από την αρχή). Τα τεύχη, υποτίθεται βελτιώθηκαν αρκετά φέτος (για όποιον συνεχίζει να πληρώνει υποστήριξη) αλλά ακόμα θέλουν αρκετή δουλειά για να γίνουν αναγνώσιμα.

Η διαδικασία επίλυσης αρκετά κουραστική...

Ζωντανή δυσφήμηση κάνω αλλά είμαι καμμένος...

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε Γιάννη, δεν νομίζω να υπάρχει ούτε ένας χρήστης του Strad που να μην έχει φρικτά παράπονα από την ποιότητα των εξαγόμενων σχεδίων και τεύχους.

Όποιος δεν έχει υποστεί την αφάνταστη ταλαιπωρία της επεξεργασίας ώστε να προκύψει ευπαρουσίαστο και κατανοητό αποτέλεσμα, δεν μπορεί να καταλάβει.

Ένα καλό είχε, την υποστήριξη, χάλασε κι αυτή.

Link to comment
Share on other sites

Σας τα έλεγα εγώ και δε με ακούγατε!!! Τα έλεγα και στο forum τις 4Μ και βρέθηκαν χρήστες με μια και μοναδική δημοσίευση (!!!) να υπερασπιστούν το πρόγραμμα και να με πουν πωλητή ανταγωνιστικών προγραμμάτων!!!

 

Λοιπόν οι πονεμένοι του strad να συζητήσουμε για τον αντικαταστάτη του, μπας και μας κάνουν καλύτερη τιμή οι επόμενοι (ομαδικό πακέτο, χε,χε)!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.