Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σχολη χημικων μηχανικων & μηχανικών περιβάλλοντος- Χανια


Recommended Posts

Εδωσα Πανελληνιες και περναω μονο σε αυτη την σχολη. Ομως ειμαι μπερδεμενος διοτι εχει και χημικος και περιβαλοντικος. Εκει θα μαθω και τα δυο? θα διαλεξω το ενά? Ξερω πως ο Χημικος μηχανικςο ειναι καλη δουλεια αλλα δεν ξερω πολλα για τον μηχανικο περιβαλλοντος. Το μονο που θελω ειναι να μπορω να βρω δουλεια σε αυτο και να βγαλω καλα λευτα. Ειναι καλο το πτυχιο, εχει ζητηση? γιατι δεν ακουω κανεναν να μιλαει για αυτο.

Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

Pavlos 33

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

1. Μπες στην ιστοσελίδα της σχολής και πάρε πληροφορίες

2. Το αν θα  βρεις δουλειά με καλές αμοιβές, δεν μπορεί να το απαντήσει κανείς. Αν είσαι επιμελής φοιτητής, αγαπήσεις το αντικείμενό σου, και εμβαθύνεις σε αυτό όσο περισσότερο μπορείς, οι πιθανότητες για επαγγελματική αποκατάσταση είναι σημαντικές

3. Καλές σπουδές

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.