ΝΙΚΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2023 (edited) Σε οικόπεδο 168τ.μ υπάρχει Μονοκατοικία 85τ.μ υφιστάμενη κατοικία ανεγέρσεως το 1951..στην περιοχή Σεπόλια..Θέλω να κάνω αποδοχή και ήθελα να γνωρίζω τι χρειάζεται. Το ακίνητο είναι μη κατοικίσιμο Ευχαριστώ εκ των προτέρων Edited Ιούλιος 6 , 2023 by Pavlos33 έγινε αλλαγή τίτλου για καλύτερη κατανόηση του θέματος-Pavlos 33
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2023 (edited) Αρχικά θα επισκεφτείς τεχνικό γραφείο μηχανικών για να σε κατατοπίσουν. Για την αποδοχή κληρονομιάς σε ότι αφορά το τεχνικό σκέλος, θα χρειαστείς σίγουρα τοπογραφικό διάγραμμα ακινήτου. Το αν το ακίνητο είναι ερείπιο (πχ δεν έχει καν στέγη) θα αφορά τον τρόπο υπολογισμού της αντικειμενικής αξίας και για το ενεργητικό της δήλωσης φόρου κληρονομιάς. Στην περίπτωση που το κτίριο είναι ερείπιο (χωρίς σκεπή, πάτωμα, κουφώματα κλπ) ενδέχεται η συμβ/φος να ζητήσει από τον μηχανικό μια τεχνική έκθεση. Σε κάθε περίπτωση ξεκινάς ταυτόχρονα με μηχανικό και συμβολαιογράφο. Edited Ιούλιος 6 , 2023 by Pavlos33
ΝΙΚΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2023 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2023 (edited) Με βεβαίωση ΕΥΔΑΠ όπου μου απάντησαν ότι υδροδοτήθηκε πριν το 1970 και αεροφωτογραφία πριν το 1970 μπορώ να προχωρήσω; Είναι δυνατόν το 2023 να υπάρχει δρόμος για το παραπάνω οικόπεδο και να παίρνω απάντηση από την πολεοδομία ότι δεν είναι αναγνωρισμένος; Edited Αύγουστος 31 , 2023 by Pavlos33
Didonis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2023 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2023 On 6/7/2023 at 10:23 ΜΜ, ΝΙΚΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ said: ....στην περιοχή Σεπόλια..... Τα Σεπόλια είναι εντός σχεδίου.... Οπότε αν δεν υπάρχει κάποια ειδική περίπτωση ο δρόμος είναι Δημοτικός (Δήμος Περιστερίου)
ΝΙΚΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2023 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2023 18 λεπτά πριν, Didonis said: Τα Σεπόλια είναι εντός σχεδίου.... Οπότε αν δεν υπάρχει κάποια ειδική περίπτωση ο δρόμος είναι Δημοτικός (Δήμος Περιστερίου) Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.. Ο Δρόμος είναι κτισμένος από παραπλήσια ακίνητα εδώ και χρόνια..Ασχολήθηκε ο τοπογράφος μου που έβγαλε καινούργιο τοπογραφικό και ο Άνθρωπος έχει πάθει 'σόκ' και μου το άλλαξε σε μη οικοδομήσιμο..Μου είπε υπάρχει διαδικασία για αναγνώριση με απόφαση Νομάρχη μάλλον! Ο Δρόμος είναι κάθετος στη Δυρραχίου!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα