pk10gr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 Για να ημαστε πιο σωστοι, τυπικα ισχυει 35% εξωστες εκ των οποιων το 15% μπορει να ειναι Η/Χ ανα λογικα ανα οροφο και με τις γνωστε ελαχιστες ή μεγιστες διαστάσεις.. Υπαρχει καποια χρονικη ενδειξη για την αλλαγη των Η/Χ??? Εχω 2 δουλειες στα σκαρια και ειδικα το 0,80 του υπογειου μου κοβει τα ποδια..
howard_roark Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 τα περι εγκυκλιου τα εχω ακουσει κι εγω αλλα μαλλον για ευσεβεις ποθοι μου ακουγονται. δεν υπαρχει καμμια λογικη σε κατι τετοιο. ειδικα η μπιρμπιλη....με τιποτα. αλλαγη στους ΗΧ τωρα, μονο αμα περιμενεις τον νεο ΓΟΚ. Δηλαδη καλα κρασια, να το κανουν, να το γραψουν, να γινει διαβουλευση, να ψηφιστει. Με χιλια ζορια κανενα 6μηνο και μονο αν το παρει πατριωτικα η μπιρμπιλαινα και υιοθετησει πληρως τα του ΤΕΕ και ΔΟΚΚ που συμφωνουν σε ιδεατα στερεα κλπ "οπος αμερικι" - αλλα ποιος πολιτικος υιοθετησε πληρως τις προτασεις των τεχνοκρατων? αρα βαλε και λιγο καθυστερηση να αποφανθουν οι συμβουλοι, καθηγηταδες, ο ασεμπιγιο, ο μπαρμπα μπεν κλπ και βλεπουμε.
pk10gr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Για νεο ΓΟΚ δεν το συζηταμε οτι καλυτερα να αρχισω να πεταλωνω μυγες (μεχρι τωρα τις σκοτωναμε).. Τεραστια ασαφεια επικρατει αυτη τη στιγμη.. Και σταβος ο γυαλος και σταβα αρμενιζουμε..
georgecv Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Χτες ήμουν στη ΔΟΚΚ και μου είπαν ότι θα καταργηθεί το σύνολο του νόμου του Σουφλιά και θα επανέρθουμε στο παλιό καθεστώς
pk10gr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Καλο νεο αυτο.. Αν ειχαμε και μια ενδειξη για το ποτε ομως..
nik Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2010 Και στην πολεοδομία ακούγεται κάτι περί κατάργησης.
gerassimos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2010 Γνωριζεις καμια εξέλιξη για το θέμα ? ...............gmam????
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2010 Καλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους!Υπεβαλλα ενα φακελο στις 16-07-2009 με αποτελεσμα να προλαβω το ΦΕΚ και πηγα με τα παλαια δεδομενα.Μη γνωριζοντας οτι η εκδοση αυτης της οικοδομικης αδείας ειναι στο 6 μηνο και θα ηθελα να πληροφορηθω τι θα γινει.Υπαρχει περιπτωση να επανελθει για αυτες τις περιπτωσεις το 9 μηνο?ευχαριστω πολυ!
minasm Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2010 9 Μηνες τελικα...με αποφαση νομαρχη.Τουλαχιστον στην πολεοδομια Δυτικης Θεσσαλονικης - Ευοσμου. αγαπητέ συνάδελφε αν έστελνες τη σχετική απόφαση θα έκανες μεγάλη εξυπηρέτηση
alexdam Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2010 Δυστυχως δεν την πηρα...Τη διαβασε ομως μπροστα μου μια αρχιτεκτονας.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα