Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τεντα σε παρκιγκ πιλοτης


Takiss

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους.Θα ηθελα τα φωτα σας σχετικα με μια απορια που εχω…Μενω σε μια πολυκατοικια 5 οροφοδιαμερισματων οπου το καθε διαμερισμα εχει κ μια ατομικη θεση παρκιγκ ουσιαστικα ο ενας λιγο πιο διπλα απτον αλλο και ο καθενας με δικη του εισοδο-ηλεκτρικη πορτα.Στην δικη μου θεση το μισο αυτοκινητο καλυπτεται(μπενει απο κατω απτην πολυκατοικια ουσιαστικα) και το μισο δεν καλυπτεται(ειναι εκτεθημενο στον ηλιο-βροχη).Για να τοποθετησω τεντα ωστε να το προφυλασω χρειαζομαι πολεοδομικη αδεια ή αδεια απτους υπολοιπους ενοικους της πολυκατοικιας;

 

Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

Pavlos33

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Θα χρειαστεί αφενός να πάρεις τη συναίνεση των συνιδιοκτητών διότι θα κατασκευάσεις κάτι που θα εδράζεται σε κοινόκτητη κατασκευή της οικοδομής (πχ δοκάρι κλπ), αφετέρου αφού πάρεις τη συναίνεση (πλειοψηφίας ή όπως ορίζεται στον κανονισμό) θα πας σε μηχανικό να σου εκδώσει βεβαίωση του άρθρου 30 Ν. 4495 για κατασκευή τέντας.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.