Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συνέχιση σκάλας κλιμακοστασίου που οδηγεί στην σκεπή


Vag11

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

Είμαι ιδιοκτήτης του 2ου ορόφου μιας διώροφης κατοικίας. Έχω με συμβολαιογραφική πράξη και δηλωμένο στο Ε9 και στο κτηματολόγιο τον μελλοντικό όροφο της οικοδομής.  

Το πρόβλημά μου είναι το εξής: για να ανεβώ στον χώρο του μελλοντικού ορόφου που είναι ταράτσα με σκεπή, δεν υπάρχει σκάλα. Η σκάλα του κλιμακοστασίου δεν συνεχίστηκε να βγαίνει μέχρι πάνω στον χώρο αυτό. Η τοποθέτηση της σκεπής έγινε από την δίδυμη οικοδομή που είναι κολλημένη ακριβώς στην δικιά μου. Και τις 2 οικοδομές πριν αγοράσω το διαμέρισμα τις κατείχε ο ίδιος ιδιοκτήτης, που προφανώς επειδή ήταν δικές του, δεν τον ενδιέφερε να έχει και από τις 2 οικοδομές πρόσβαση στην ταράτσα.

Μήπως γνωρίζει κάποιος, αν έχω δικαίωμα να συνεχίσω την σκάλα του κλιμακοστασίου τρυπώντας την πλάκα ώστε να έχω πρόσβαση στην ταράτσα.

Θα πρέπει να έχω και την σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη του 1ου ορόφου ή επειδή έχω νόμιμα συμφέροντα επί του μελλοντικού ορόφου που θέλω να κάνω ανέγερση, το δικαιούμαι από το νόμο.

Σας ευχαριστώ πολύ

Link to comment
Share on other sites

Επειδή τα στοιχεία που παραθέτεις είναι ελλιπή, η υπόθεση θα πρέπει να ελεγθεί σε βάθος από μηχανικό και δικηγόρο

Edited by tetris
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.