EIRINIKOUL Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2023 καλημέρα σας θέλω να με βοηθήσετε στην κατάλληλη επιλογή φωτορεαλιστικου για τα 3d σχέδια μου, εγω χρησιμοποιώ το archicad και ήθελα να ρωτήσω ποιο φωτορεαλιστικο πρόγραμμα συμβαδίζει-αναγνωρίζει αντίστοιχα τα σχεδια του archicad έκτος από το lumion που ξέρω ότι αναγνωρίζει σχέδια του archicad+ sketchup και είναι βαρύ πρόγραμμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2023 Γειά σου, υπάρχει εκτεταμένη λίστα συνεργαζόμενου λογισμικού για φωτορεαλισμό στο παρακάτω: https://graphisoft.com/solutions/workflows/productivity-tools (δες εκεί που λέει vizulization). Νομίζω ότι το πιο διαδεδομένο από όλα τα παραπάνω είναι το Twinmotion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonous Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2023 To Enscape είναι ίσως η καλύτερη λύση για RT rendering (με ό,τι συνεπάγεται στο θέμα ποιότητας αποτελέσματος, πχ αν θέλεις κάτι πιο ψαγμένο ειδικά για interior πας σε λύσεις Sketchup+Vray). Μια λειτουργία που έχει συγκεκριμένο και το ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα είναι ότι μπορείς να κάνεις εξαγωγή το μοντέλο σου σε .exe αρχείο και να το στείλεις στον πελάτη σου να περιηγηθει σε 3D περιβάλλον, αρκεί να έχει λίγο δυνατό μηχάνημα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα