frini.Ko Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2023 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2023 Καλημέρα συνάδελφοι χρειάζομαι την βοήθεια σας Μου δόθηκε το κατωθι περίγραμμα στέγης για την σχεδίαση της!αλλά όπως βλεπετε έχει έναν μεγάλο βαθμό δυσκολίας!έχω κάνει κάποιες προτάσεις εκ των οποίων η μία ακυρώθηκε μπορειτε να μου δώσετε μια λύση? stegh.pdf
tetris Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2023 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2023 δεν δίνεις σημαντικά στοιχεία - έχει ελεύθερη απορροή περιμετρικά? - είναι εδραζόμενη σε πλάκα? - μπορούν να κατασκευαστούν στηθαία (όπου απαιτηθεί)?
frini.Ko Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2023 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2023 Η προεξοχή της είναι 30 εκατ. Και όχι δεν είναι εδραζομενη σε πλάκα είναι μεταλλική κατασκευή η κατοικία και δεν υπάρχει προσθήκη και ύψος
Didonis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2023 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2023 (edited) 5 ώρες πριν, frini.Ko said: ...μπορειτε να μου δώσετε μια λύση?... Για ανέβασε το σε dwg οπότε να υπάρχουν οι τελικές διαστάσεις και αυτό είναι το τελικό περίγραμμα ή σ αυτό θα πρέπει να υπολογιστεί το 30εκ προεξοχή? και όρισε % ρύσεις που θες με βάση τα δεδομένα της περιοχής σου Edited Αύγουστος 31 , 2023 by Didonis
ilias Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2023 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2023 (edited) Βάσει αρχών Οικοδομικής, αυτή είναι η χάραξή σου. Edited Αύγουστος 31 , 2023 by ilias 1
frini.Ko Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2023 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2023 (edited) Για να κατάλαβε το μου τ έχουν ακυρώσει 2 φορές η αρχιτεκτονική επιτροπή Μ την επισήμανση ότι η στέγη αυτή δεν πρέπει να έχει πάνω από 3 σπασίματα κ προσπαθώ να βγάλω άκρη γ αυτό σας ζητάω βοήθεια να δω μήπως κάνω κάτι τόσο λάθος και δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι Edited Αύγουστος 31 , 2023 by frini.Ko
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα