Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω τρία γεωτεμάχια πάνω στο δρόμο αυτό και συνολικά 4 δικαιώματα (καθώς στο ένα υπάρχει και παρακράτηση επικαρπίας). Να κάνω τρεις (ή 4) αιτήσεις για δίορθωση πρόδηλου ή θεωρείς ότι αρκεί να κάνω μόνο για ένα ΚΑΕΚ και θα διορθώσουν και τα υπόλοιπα Α.Κ.Π με την ονομασία οδού, όπως την αναγράφω στο τοπογραφικό διάγραμμα;

Δημοσιεύτηκε

Έχω την αίσθηση ότι μπορείς να κάνεις μόνο μία τέτοια αίτηση, στην οποία να αναγράψεις και τους υπόλοιπους ΚΑΕΚ.

• Thanks 1
  • 1 year later...
Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλησπέρα συνάδελφοι! Κάποιες απορίες και από εμένα....

Βρισκόμαστε σε περιοχή με Ανάρτηση προσωρινών κτηματολογικών στοιχείων και τρέχει η προθεσμία διόρθωσης πρόδηλων σφαλμάτων και των αιτήσεων διόρθωσης κτηματολογικών στοιχείων.

1η ερώτηση:

Τι κάνουμε σε περίπτωση όπου σε γεωτεμάχιο που προέρχεται από Διανομή του πρ. Υπουργείου Γεωργίας, η απόκλιση εμβαδού μεταξύ τίτλου και κτηματογράφησης ξεπερνά την αποδεκτή? Αίτηση πρόδηλου ή αίτηση διόρθωσης κτηματολογικών στοιχείων? και με ποια αποδεικτικά στοιχεία? Δεν θα έπρεπε να ληφθεί υπ όψιν από τον Ανάδοχο ότι πρόκειται για κληροτεμάχιο και κατ' επέκταση το εμβαδό του δεν μπορεί να αλλάξει?

2η ερώτηση:

Περίπτωση πάλι με γεωτεμάχιο που προέρχεται από Διανομή του Υ.Γ. όπου ναι μεν το εμβαδόν του είναι εντός της αποδεκτής απόκλισης, το σχήμα του είναι σχετικά αποδεκτό (ο χάρτης/πινακίδα δεν έχει διαστάσεις στα τεμάχια) αλλά η εφαρμογή της Διανομής στην ευρύτερη περιοχή (10-15 τεμάχια) δεν είναι σωστή. Ενδεικτικά αναφέρω ότι δρόμος έχει περαστεί με λάθος πλάτος (από 2 μέτρα στη Διανομή περάστηκε με 4 στην Ανάρτηση) ενώ υπάρχει μια συνολική μετατόπιση όλων των τεμαχίων προς τα δυτικά σε μια απόσταση περί τα 10-15 μέτρα!! Εδώ τι κάνω?

έχω και 3η ερώτηση/περίπτωση - σπαζοκεφαλιά για δυνατούς λύτες αλλά ας ξεκινήσω πρώτα με αυτά τα δύο που σίγουρα κάποιοι θα τα έχουν συναντήσει στο παρελθόν...

ευχαριστώ προκαταβολικά!

Edited by lou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.