frightnight Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2009 κοίτα στο σχετικό τοπικ,απαντώ εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
zefuros Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2009 Παιδια, 2 ερωτησεις: Α) Υπαρχει κανένα νεοτερο για το πρόγραμμα? Β) Το ΦΠΑ οντως δεν επιδοτείται. Θα μπορέσουμε ομως ολοκληρο να το συμψηφίσουμε με το ΦΠΑ εσοδων ή οχι? Γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε αναλογες περιπτώσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frightnight Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2009 http://www.espa.gr/Greek/Default.aspx Η προκήρυξη για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις εχει βγεί,για την ενίσχυση των ελευθέρων επαγελματιών δεν βρηκα τίποτα στα παραρτήματά της,τώρα αν κάνω λάθος...κανονικά θα έπρεπε να είχαν βγεί μαζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQRTGR Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2009 τελικα θελει Μ.Ο. τριετίας 30000 ,είμαι εκτός Link to comment Share on other sites More sharing options...
frightnight Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2009 τελικα θελει Μ.Ο. τριετίας 30000 ,είμαι εκτός Τι ακριβώς διαβάζεις,αυτο που ανέφερα δεν αφορά την ενίσχυση για αγορά εξοπλισμού,είναι για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.Για τους ελεύθερους επαγγελματίες δεν βγήκε τίποτα ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQRTGR Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2009 ατομική επειχήρησεων =ελεύθερος επαγγελματίας, έτσι δεν είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQRTGR Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2009 http://www.ependyseis.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zefuros Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2009 Αλλο το ενα προγραμμ ακαι αλλο το αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frightnight Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2009 ατομική επειχήρησεων =ελεύθερος επαγγελματίας, έτσι δεν είναι? Έλεγα μήπως ενδιαφέρεσαι για την ενίσχυση για εξοπλισμό που είναι άλλο πρόγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQRTGR Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2009 τώρα μπερδεύτικα, ειμαι ελευθερος επαγγελματίας και έχω πάρει gps 13000 +ΦΠΑ, που υπάγεται αυτή η περίπτωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα