Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ


ΝΤΑΝΗ

Recommended Posts

Καλησπερα, μου καναν ανακληση οικοδομικης αδειας ως κακος εκδοθεισα. Η ερωτηση μου ειναι αν πρεπει να στραφο κατα του μηχανικου καθως φανταζομαι αυτα ειναι δικες του ευθυνες.

 

Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

Pavlos 33

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Eδώ δεν είμαστε ούτε πειθαρχικό συμβούλιο ούτε δικαστήριο για να δικάζουμε, πόσο μάλλον ερήμην και χωρίς να γνωρίζουμε τα πραγματικά περιστατικά. Σε πρώτη φάση να συζητήσεις τι έχει συμβεί με τον μηχανικό σου. Το αν θέλεις να στραφείς εναντίον κάποιου αυτό κανείς δεν μπορεί ούτε να στο υπαγορεύσει, ούτε και να στο απαγορεύσει. Χωρίς γνώση των πραγματικών περιστατικών θα σου πω μόνο να έχεις κατά νου ότι οι δικαστικές διαμάχες διαρκούν χρόνια και είναι πολυδάπανες ακόμη και αν αποδειχτεί ότι είχες δίκιο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.