Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βλάβη σε κολώνες και δοκάρια


Manionas

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Συνιδιοκτήτης πολυκατοικίας έχει ξεκινήσει ανακαίνιση στο διαμέρισμά του. Διαπίστωσα ότι έχει αφαιρέσει σε κάποια σημεία (εντός της ιδιοκτησίας του) τοιχοποιία, μάλλον για να αλλάξει διαρρύθμιση. Ωστόσο κατά την απομάκρυνση της τοιχοποιίας, σε κάποιες κολώνες και δοκάρια εμφανίστηκαν  σίδερα. Χωρίς να έχω γνώσης μηχανικού, τόσο τα δοκάρια όσο και οι κολώνες,πιστεύω οτι χρίζουν τουλάχιστον επισκευής. Παρόλα αυτά, και ενώ ο συνιδιοκτήτης με διαβεβαίωσε οτι ο μηχανικός του θα το ελέγξει και θα τις επισκευάσει, σήμερα  ξεκίνησαν εργασίες τοποθέτησης γυψοσανίδας για την καινούργια  διαρρύθμιση. Κάτι τέτοιο όπως καταλαβαίνω θα κρύψει το πρόβλημα μέσα στις γυψοσανίδες.

Τι ενέργειες μπορώ να κάνω?

1695367597528.jpg

Link to comment
Share on other sites

Μιλήστε με δικό σας μηχανικό και δικηγόρο. Οι επεμβάσεις στον φέροντα οργανισμό απαγορεύονται: απαιτείται μελέτη, οικοδομική άδεια ΚΑΙ συναίνεση συνιδιοκτητών. Τα ΠΑΝΤΑ γραπτά ΚΑΙ με σφραγίδα/υπογραφή μηχανικού και πολεοδομίας!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Άσχετος με κομπρεσέρ διέλυσε τα πάντα (θα βγουν πολλά προβλήματα με τις ανεξέλεγκτες ανακαινίσεις των παλιών διαμερισμάτων) Όπως σωστά τα αναφέρει ο συνάδελφος και να τεθεί άμεσα θέμα στην γενική συνέλευση της οικοδομής. Ενδεχομένως να έχει κάνει και σε άλλα υποστυλώματα ή δοκάρια τα ίδια. Αυτοψία πολιτικού μηχανικού ...χθες.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.