Dimitrios1991 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2023 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2023 Καλησπέρα, έχω περίπτωση μεταλλικού υποστέγου διαστάσεων 6.90 x 4.50m. Το στέγαστρο είναι πρόβολος όπως φαίνεται στην πιο κάτω εικόνα. Έχω περιορισμό να βρίσκεται σε επαφή με το πλάγιο όριο του οικοπέδου. Η απορία μου είναι στα θεμέλια. Να φανταστώ πως από τη στιγμή που το στέγαστρο είναι πρόβολος πρέπει να προσέξω ιδιαίτερα το θεμέλιο μου για ανατροπή. Είναι λογικό που το πρόγραμμα μου βγάζει διάσταση υποστυλώματος τουλάχιστον 2000x2000(mm)?
akis73 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2023 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2023 Καλημέρα, σχετικά με το Instant έχουν αναφερθεί κατά το παρελθόν προβλήματα με το υποπρόγραμμα της θεμελίωσης. Επειδή και εγώ αν και έχω το πρόγραμμα, το έχω παροπλισμένο εδώ και χρόνια, δεν γνωρίζω αν σήμερα έχει βελτιωθεί. Επίσης βάσει ΝΟΚ, απαγορεύονται τα στέγαστρα σε επαφή με το όριο, αυτό στο λέω γιατί τελικά αυτό μπορεί να αναιρέσει την απαίτηση για τόσο μεγάλα μήκη προβόλων. 1
Dimitrios1991 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2023 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2023 Καλημέρα, ευχαριστώ για την απάντηση. Το στέγαστρο θα καταχωρηθεί με συμβολαιογραφική πράξη σαν χώρος στάθμευσης. Στην άδεια θα το αναφέρω σαν ενιαίο χώρο στάθμευσης της περίπτωσης ιγ της παρ.6 του άρθρου 11
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα