Brasco Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2009 Σε παλαιότερο thread είχαμε θίξει το σύστημα κατασκευής ιδιωτικών έργων στην χώρα μας (αυτεπιστασία από ιδιοκτήτες χωρίς γνώσεις, μη ύπαρξη μητρώου κατασκευαστών ιδιωτικών έργων, μη πιστοποιημένα συνεργεία και προμηθευτές, ανεπαρκής αμοιβές για σωστή επίβλεψη). Από την στιγμή που ο ίδιος ο ιδιοκτήτης πιστεύει πως θα γίνει ο κατασκευαστής του σημαντικότερου περουσιακού στοιχείου της ζωής του τα λόγια περιτεύουν...
ss_sk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2009 Το παρόν το κλειδώνω προσωρινά μέχρι νεωτέρας.
gio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 Παντως μου κανει εντυπωση πως (απο την στιγμη που ηρθε το εξοικονομω και η εξωτερικη μονωση) ...ενταξη πιο παλια ... Ολοι λεμε οτι η εξωτερικη μονωση ειναι η καλυτερη. Μεχρι τοτε ολοι λεγαμε και καναμε την μονωση αναμεσα στην τοιχοποιια. αυτην τοτε ηταν η καλυτερη, χρονια ολοκληρα.
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2016 Παντως μου κανει εντυπωση πως (απο την στιγμη που ηρθε το εξοικονομω και η εξωτερικη μονωση) ...ενταξη πιο παλια ... Ολοι λεμε οτι η εξωτερικη μονωση ειναι η καλυτερη. Μεχρι τοτε ολοι λεγαμε και καναμε την μονωση αναμεσα στην τοιχοποιια. αυτην τοτε ηταν η καλυτερη, χρονια ολοκληρα. η ενδιάμεση μόνωση δεν είναι κακή επιλογή. Σε πολλές περιπτώσεις, ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα είναι πιο αποδοτική απο την εξωτερική θερμομόνωση.
gio Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2016 Συμ η ενδιάμεση μόνωση δεν είναι κακή επιλογή. Σε πολλές περιπτώσεις, ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα είναι πιο αποδοτική απο την εξωτερική θερμομόνωση. Συμφωνω...όπως συμφωνουσα και πριν χρονια. Υπαρχουν θετικα και αρνητικα σε ολες. Εσεις κ.Ροδοπουλε για την περιοχη μου (Θεσσαλια και λιγο πιο ορεινα οχι διπλα στη θαλασσα) τι θα προτεινατε για μονωση ως κατασκευαστικη επιλογη;
lkalopitas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2016 Με τα νέα υλικά που είναι διαθέσιμα στην αγορά, δεν θα έπρεπε να τοποθετείται καθόλου ενδιάμεση μόνωση, παρά μόνο εξωτερική σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας.
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2016 Συμ Συμφωνω...όπως συμφωνουσα και πριν χρονια. Υπαρχουν θετικα και αρνητικα σε ολες. Εσεις κ.Ροδοπουλε για την περιοχη μου (Θεσσαλια και λιγο πιο ορεινα οχι διπλα στη θαλασσα) τι θα προτεινατε για μονωση ως κατασκευαστικη επιλογη; Εχω ήδη δώσει στο άρθρο μου http://bit.ly/1Sz1Wfx το βασικό υλικό ώστε να μπορέσουμε να σχεδιάσουμε και να επιλέξουμε. 2
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα