Roukat Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2023 (edited) Καλημέρα, επειδή μόλις μίλησα με το helpdesk της Η.Τ.Κ. ήθελα να το γράψω στο παρόν topic...μου επιβεβαίωσαν αυτό που ήδη έχουν πει πολλοί στο φόρουμ: ότι όταν έχει εκδοθεί άδεια κατεδάφισης ΑΛΛA δεν έχει κατεδαφιστεί το κτίριο τότε κάνεις την Η.Τ.Κ. δηλώνοντας κανονικά τις επιφάνειες με τις πράξεις που αντιστοιχούν δηλ. Ο.Α. ή τακτοποίηση. Την άδεια κατεδάφισης μου είπαν δεν την βάζεις στις πράξεις αλλά την αναφέρεις στην τεχνική περιγραφή. Προφανώς ανεβάζεις και ότι άλλο απαιτείται, πχ ΠΕΑ. ανοίχτηκε νέο θέμα. Pavlos 33 Edited Νοέμβριος 2 , 2023 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2023 Λογικό το βρίσκω καθώς την στιγμή σύνταξης της ΗΤΚ το κτίριο υφίσταται και ουδείς είναι σίγουρος αν θα κατεδαφιστεί. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maranti Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 Όταν πλέον κατεδαφιστεί το κτίριο, τροποποιούμε την ιδιοκτησία, ενημερώνουμε τις διοικητικές πράξεις με τα σχέδια της κατεδάφισης, την πράξη κτλ. και πλέον αλλάζουμε και τον χαρακτηρισμό της ιδιοκτησίας σε αδόμητο οικοπεδο? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 (edited) Πολύ σωστά μου ακούγονται αλλά αμφιβάλλω αν γίνεται να δηλώνεις αδόμητο (δηλαδή κτίσμα 0) και συγχρόνως να υποβάλλεις σχέδια κλπ. Το δοκίμασες?? Edited Οκτώβριος 17 by ΚΑΝΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
maranti Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 (edited) Τροποποιώ την υφιστάμενη ιδιοκτησία, βάζω την πράξη κατεδάφισης,άλλωστε ισχύει πάντα η τελευταία άδεια/ πράξη έτσι δεν είναι?? Κάποιος θα δει ότι η συγκεκριμένη ιδιοκτησια με Η.Τ -νο 3 π.χ. χτίστηκε με τάδε άδεια, γκρεμίστηκε με τάδε άδεια. Τα σχέδια θα είναι της κατεδάφισης κτλ. Δεν ξέρω αν πρέπει να πειράξω το οικόπεδο ή απλά μόνο την ιδιοκτησία Edited Οκτώβριος 17 by maranti Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 παρατήρησα ότι στις οδηγίες ΤΕΕ δηλ εδώ δεν υπάρχει η επιλογή Υλοποιημένη (όχι-ναι-ημιτελής) η οποία προστέθηκε αργότερα - Οπότε το παραπάνω θέμα αν δεν λύνεται με την ΝΑΙ-ΟΧΙ τότε θεωρητικά θα χρειάζονται: 1 Η.Τ.Κ (κατά Roukat) και 2 τροποποιητικές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα