jimtasop Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2009 Μετα την αποκτηση του ΜΕΕΠ Α1 , η εγγραφη γινεται αυτοδικαια στο Συλλογο? Ξερει κανεις τι χαρτια χρειαζεται , αιτησεις κλπ? Ευχαριστω πολυ
koulosb Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2009 Για δες εδω http://www.pedmede.gr/index.php για πληροφοριες
jimtasop Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 ναι αυτο ακριβως κεω και γω. εαν το κοιταξεις καλυτερα δεν αναφερει ΠΟΥΘΕΝΑ τιποτα...!!! γιαυτο ρωτησα εαν εχει κανεις συναδελφος προσωπικη εμπειρια
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 επιβάλλεται να γραφτείς σε κάποια εργοληπτική οργάνωση. Πχ ΠΕΔΜΕΔΕ, ΣΑΤΕ, ΠΕΔΜΗΕΔΕ
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2009 Προτείνω ΠΕΣΕΔΕ http://www.pesede.gr Φαίνεται ότι είναι αυτοί που προσπαθούν για την ενοποίηση όλων των εργοληπτικών επιχειρήσεων!!!!!
jimtasop Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2009 χα! και εδω το μεγα ερωτημα: Επειδη ο μπαρμπας μου ειναι ηδη εργοληπτης και αποτι γνωριζω ειναι γραμμενος σε μια απο τις 2 ΠΟΙΑ εγγραφη-συμμετοχη ειναι πιο αναγκαια? Μπορεις να εκπροσωπησαι και απο τους 2 συνδεσμους? Και αποτι βλεπω υπαρχει μεγαλη διαφορα και στο οικονομικο του θεματος
dimkatsar Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2009 Μετα την αποκτηση του ΜΕΕΠ Α1 , η εγγραφη γινεται αυτοδικαια στο Συλλογο? Ξερει κανεις τι χαρτια χρειαζεται , αιτησεις κλπ? Ευχαριστω πολυ καλησπερα σας. Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση.Ενδιαφερομαι να βγαλω ΜΕΕΠ ατομικο.Τι δικαιολογητικα χρειαζονται?.Για να μπορω να παιρνω μερος σε δημοπρασίες-κοινοπραξιες εργων απαιτειται γενικώς και το ΜΕΕΠ?.Εχω ηδη τοπ ΜΕΚ Α` ταξης.Οποτε αντιστοιχα θα βγαλω ΜΕΕΠ Α` ταξης?. Ευχαριστώ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα