Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο ΕΑΚ, o ΟΑΣΠ και οι κλειστές οι πόρτες


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 24
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Για ποιο από τα δύο μιλάς ? ΕΑΚ ή ΕΚΩΣ ?

 

Μα αυτό είναι γνωστό. Διάβασε DIN, ακόμα και τα σχήματα ίδια είναι. Για τον ΕΑΚ σε παραπέμπω στους Pauley, Priestley κ.α.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

11/8/09 Ο.Α.Σ.Π Το Δ.Σ.του Ο.Α.Σ.Π. σας γνωστοποιεί ότι η από 488/26-3-09 πρότασή σας,που καταθέσατε στα πλαίσια της υπ αρ. οικ 110/21-1-09 προκήρυξης του Ο.Α.Σ.Π.για χρηματοδότηση του ερευνητικού έργου(Υδραυλικός ελκυστήρας έργων)δεν είναι δυνατόν να χρηματοδοτηθεί,δεδομένου ότι ο Ο.Α.Σ.Π.δεν χρηματοδοτεί ολοκληρωμένα έργα,για τα οποία ήδη υπάρχει ευρεσιτεχνία. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Ο.Α.Σ.Π. Καθηγητής Κ. Μαρκόπουλος Τα συμπεράσματα για την βοήθεια του κράτους για θέσεις εργασίας δικά σας. Μ.Φ.Χ Γιάννης-ιος

__________________

Ο εχθρός του καλού το πιο καλό. http://antiseismic-systems.com/

 

Φίλοι μου κάπως έτσι είναι τα πράγματα όπως τα λένε.Χρηματοδοτούν την έρευνα και όχι το προιόν.Είναι σαν να σε χρηματοδοτούν να βρεις το φάρμακο,και να σου σκοτώνουν τον ασθενή.Με αυτή την λογική που διαθέτουν από την μία,και την ασθενή οικονομική κατάσταση που είμαι από την άλλη ,δεν ξέρω πως αλλιώς μπορώ να πατεντάρω παγκόσμια,να δοκιμάσω και να παράγω ένα τόσο μεγάλο προιόν.Οι προτάσεις σας δεκτές. Μ.Φ.Χ Γιάννης-ιος

Link to comment
Share on other sites

Γιατί το ίδιο θέμα ανοίγει με άλλο τίτλο????

Δεν μας έφτανε μία φορά?

Και αφού δεν έχει καμμία τεχνική απορία γύρω από το οπλισμένο σκυρόδεμα γιατί είναι εδώ?

Ας μεταφερθεί τουλάχιστον στο "κουβέντα"

Link to comment
Share on other sites

Φίλε mantzaras Είχα επισημάνει την αναλγησία του κράτους να με βοηθήσει και στα δύο θέματα.Θεώρησα καλώ να επισημάνω για τον πάρα πάνω λόγο, για μία ακόμα φορά την αναλγησία του απέναντί στην προσπάθεια που κάνω για το καλό όλων μας και στα δύο θέματα.Όσο για της τεχνικές απορίες εγώ δεν έχω.Αλλά εκτός εμένα είσαστε και σεις.Εσύ μπορεί να μην έχεις απορίες,μπορεί όμως να έχουν οι άλλοι.Αν πρέπει να μεταφερθεί....η γνώμη μου είναι όχι.Πρώτων γιατί δεν γίνονται κάθε μέρα ευρεσιτεχνίες αντισεισμικές. Δεύτερον γιατί δεν εξάντλησα το θέμα.Τρίτον γιατί εγώ προσωπικά το θεωρώ τόσο σοβαρό θέμα,που προτείνω να γίνει μόνιμο θέμα, όπως τα άλλα.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.