vale Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2023 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2023 (edited) (Έγινε μεταφορά στην ενότητα για ιδιώτες. Didonis) Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τη γνώμη σας για τη συνδεσμολογία του θερμοστάτη μου καθώς δε θέλω να κάνω κάποιο λαθος. Σας στέλνω φωτογραφίες από την ήδη υπάρχουσα συνδεσμολογία καθώς και το πίσω μέρος του καινούργιου θερμοστάτη. Αν είσαι Μηχανικός βάλε την ειδικότητα στο προφίλ σου Didonis Edited Δεκέμβριος 10 , 2023 by Didonis
vale Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2023 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2023 1 ώρα πριν, deathlok said: Έχεις πολύμετρο; Ναι αμε
Τρελός Επιστήμων Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2023 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2023 Μπορείς να βγάλεις φωτό το φυλλάδιο του καινούργιου θερμοστάτη;
vale Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2023 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2023 1 ώρα πριν, Τρελός Επιστήμων said: Μπορείς να βγάλεις φωτό το φυλλάδιο του καινούργιου θερμοστάτη; Καλησπέρα. Το στέλνω με pdf. Αν δε βολεύει το βγάζω φωτογραφία WiFi-thermostat-manual (1).pdf
Τρελός Επιστήμων Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2023 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2023 (edited) 1 hour ago, vale said: Καλησπέρα. Το στέλνω με pdf. Αν δε βολεύει το βγάζω φωτογραφία Μεγάλη κινεζιά ο θερμοστάτης που επέλεξες. Φαίνεται από τα αγγλικά του manual που μόνο αγγλικά δεν είναι. Επίσης τέτοια σύγχυση, λίγα manual μου έχουν προκαλέσει. Σίγουρα το μαραφέτι παίρνει τροφοδοσία στις κλέμες 3 και 4. Τώρα η εντολή του φίλε μου δεν καταλαβάινω πως τη δίνει. Πήγαινε εκεί που το πήρες και ρώτα τους πως πρέπει να το συνδέσεις. Και αν δε σου κάνει κόπος πες μας και μας. Edited Δεκέμβριος 10 , 2023 by Τρελός Επιστήμων 1
nvel Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2023 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2023 4 φάση 3 ουδέτερος 1 εντολή προς βαλβίδα 1
JohnnyHoliday Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2023 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2023 Όπως ακριβώς τα λέει ο @nvel. Κρίνοντας από το ίδιο manual, έχω παρόμοιας κατασκευής θερμοστάτη εγκατεστημένο στο γραφείο.
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2023 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2023 8 ώρες πριν, deathlok said: Έχεις πολύμετρο; kαι να εχει ? τι μπορει να δει ρε Δημητρη , σα μπως ξερει τι κ πως να τον "διαβασει " .To συγκεκριμενο θερμοσταστη τον εχω δει αρκετες φορες εδω μεσα και παντα με αλλη ονομασια .Η απορια μου ειναι την 5 και την 6 , αισθητήριο NTC δλδ PT100 πως μπορεις να το χρησιμοποιησης ?
JohnnyHoliday Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2023 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2023 (edited) 5-6 είναι για ξηρή επαφή ( < 3Α). Edited Δεκέμβριος 10 , 2023 by JohnnyHoliday
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα