Stell@giou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2023 Γνωρίζει κανείς αν τα στηθαία εγκυβωτισμού της φύτευσης υπολογίζονται στο σύνολο; Παρακαλώ παραθέστε και την αντίστοιχη νομοθεσία, αν διευκρινίζεται κάπου, γιατί στο ΝΟΚ και τον κτηριοδομικό δεν έχω εντοπίσει κάτι! Ευχαριστώ εκ των προταίρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latg Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2023 Δεν είναι φύτευση άρα δεν μετράει δε χρειάζεται να διευκρινιστεί. Ωστόσο στο άρθρο 19 παρ. 1α που λέει πως θα μετρηθεί το φυτεμένο δώμα σου λέει ότι δεν θα μετρηθούν τα στηθαία 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stell@giou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2023 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2023 Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση. Αν θυμάμαι καλά, υπήρχε κάποια παλαιότερη του ΝΟΚ νομοθεσία (μπορεί να είναι κάποια εγγύκλιος ή απόφαση), όπου το ανέφερε και με ενδιέφερε στη φύτευση του περ. χώρου (λάθος μου που δεν το διευκρίνισα). Επίσης, θα μπορούσε να μην είναι ψηλό στηθαίο (1 - 1.20 μ) αλλά χαμηλο, ύψους περίπου 0.20 μ από το επίπεδο της φύτευσης. Στο δώμα, όπως πολύ σωστά αναφέρατε, είναι πιο ξεκάθαρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2023 Στην φύτευση προσμετρά ότι μπορεί να φυτευτεί. Δεν νομίζω πως χρήζει ρητής αναφοράς στην νομοθεσία για αυτό... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stell@giou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2023 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2023 Σας ευχαριστώ πολύ Latg & Faethon11. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα