nvel Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2023 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2023 12 ώρες πριν, Big Engineer said: Για πες μου φίλε την διαδικασία αν δεν θέλω να ιδρυσω ατομική επιχείρηση. Για να γραφτώ στο τεε για να εγγραφείς το μητρώο πτυχιούχων μηχανικών συμπληρώνεις την αίτηση και την καταθέτεις με τα δικαιολογητικό στο τμήμα μητρώου του τεε (Νίκης 4, 10563, Αθήνα, 2ος όροφος, mitroo ΑΤ central.tee.gr). Θα μπορείς να χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες του τεε και φυσικά δεν θα πάρεις κάποιο επαγγελματικό δικαίωμα λόγω εγγραφής
Big Engineer Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2023 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2023 13 ώρες πριν, nvel said: για να εγγραφείς το μητρώο πτυχιούχων μηχανικών συμπληρώνεις την αίτηση και την καταθέτεις με τα δικαιολογητικό στο τμήμα μητρώου του τεε (Νίκης 4, 10563, Αθήνα, 2ος όροφος, mitroo ΑΤ central.tee.gr). Θα μπορείς να χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες του τεε και φυσικά δεν θα πάρεις κάποιο επαγγελματικό δικαίωμα λόγω εγγραφής Με απόδειξη προϋπηρεσίας μπορώ να αυξήσω τα δικαιώματά μου; Να υπογράφω απεριόριστα;
Σερίφης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2023 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2023 On 20/12/2023 at 10:22 ΜΜ, Big Engineer said: Με απόδειξη προϋπηρεσίας μπορώ να αυξήσω τα δικαιώματά μου; Όχι.
Big Engineer Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2023 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2023 53 λεπτά πριν, Σερίφης said: Όχι. Ξέρεις για τα ΤΕΙ και το λες; Γιατί βλέπω έχεις άλλη ειδικότητα.
Σερίφης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2023 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2023 Συνάδελφε, τα επαγγελματικά δικαιώματα οποιουδήποτε μηχανικού (ανεξαρτήτως ιδρύματος φοίτησης) δεν συνδέονται με την εργασιακή του εμπειρία. Για να συνέβαινε αυτό θα έπρεπε να καθορίζεται από νόμο. Τέτοιου είδους διάταξη δεν υπάρχει (ούτε υπήρξε ποτέ). Η απάντηση ισχύει για τον μηχανικό ως επαγγελματία σε ιδιωτικά έργα. Εάν είσαι μέλος νομικού προσώπου (εταιρείας), με μελετητικό ή κατασκευαστικό πτυχίο και δημόσια έργα, η εμπειρία μετράει.
Big Engineer Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2023 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2023 28 λεπτά πριν, Σερίφης said: Συνάδελφε, τα επαγγελματικά δικαιώματα οποιουδήποτε μηχανικού (ανεξαρτήτως ιδρύματος φοίτησης) δεν συνδέονται με την εργασιακή του εμπειρία. Για να συνέβαινε αυτό θα έπρεπε να καθορίζεται από νόμο. Τέτοιου είδους διάταξη δεν υπάρχει (ούτε υπήρξε ποτέ). Η απάντηση ισχύει για τον μηχανικό ως επαγγελματία σε ιδιωτικά έργα. Εάν είσαι μέλος νομικού προσώπου (εταιρείας), με μελετητικό ή κατασκευαστικό πτυχίο και δημόσια έργα, η εμπειρία μετράει. Άρα εγώ που είμαι μισθωτός σε Τεχνικό Γραφείο που αναλαμβάνει ιδιωτικά και δημόσια έργα μετράει η εμπειρία που παίρνω (είναι εταιρεία).
Big Engineer Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2023 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2023 Μετράει και πως εξελίσσομαι; Ανεβαίνω τάξη; Γράφομαι στο τεε;
Σερίφης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2023 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2023 Πληροφορίες για το μητρώο πτυχιούχων μηχανικών: Ανοίγει για εγγραφές το Μητρώο Πτυχιούχων Μηχανικών στο ΤΕΕ. Για τα υπόλοιπα, στις υποενότητες του φόρουμ ΜΕΚ-ΜΕΕΠ και Πτυχία Μελετών θα βρεις όλες τις απαντήσεις που αναζητάς.
Big Engineer Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 Απέκτησα πλέον εργασιακή εμπειρία 1 έτους σε Η/Μ μελέτες. Μπορώ να αναβαθμίσω την αδειά μου σε ηλεκτρολογικά ή μηχανολογικά;
Big Engineer Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 Πότε μπορώ να υπογράφω τα πάντα πάνω στην ειδικότητα;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα