sattva Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2023 (edited) Γεια σας, Έχω μία ερώτηση. Ο πελάτης μου μισθώνει δύο καταστήματα (ΚΥΕ) που ανήκουν σε διαφορετικές πολυκατοικίες (άρα και ιδιοκτησίες). Θα μπορούσε να χρησιμοποιεί κοινό ρολόι ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ και για τα δύο; Ή υποχρεωτικά το κάθε κατάστημα πρέπει να τηρεί την αυτονομία του; (συγγνώμη δεν ξέρω σε ποια κατηγορία να θέσω το ερώτημά μου) Μην ανοίγεις χωρίς ουσιαστικό λόγο νέο θέμα και χωρίς πρώτα να κάνεις αναζήτηση σε ήδη υπάρχον, με ίδιο ή παραπλήσιο περιεχόμενο. Το θέμα σου μεταφέρθηκε στην σωστή ενότητα. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. akis73 Edited Δεκέμβριος 22 , 2023 by akis73 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sattva Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2023 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2023 να συμπληρωσω οτι τα δύο καταστήματα είναι μεσοτοιχία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mallias77 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2023 (edited) ΝΟΚ αρ.23 Παραγραφο 5. Λογικά αν βγάλεις ΕΕΔΜΚ θα μπορείς να πάρεις ρεύμα για όλο. Edited Δεκέμβριος 22 , 2023 by mallias77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα