Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καινούριο παράθυρο σε ακάλυπτο


Recommended Posts

Καλημέρα σας. Θα ήθελα να με ενημερώσετε κατά πόσο είναι νόμιμη η διάνοιξη καινούριου παραθύρου σε ακάλυπτο χώρο που ορίζεται από μια πολυκατοικία μια βιοτεχνία επίπλων όταν αυτό το δεν έχει ζητηθεί καμία άδεια από τους ιδιοκτήτες πολυκατοικίας και το εν λογο παράθυρο βρίσκεται δίπλα από μπαλκονόπορτα στο δεύτερο όροφο ευχαριστώ πολύ 

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και καλή χρονιά. 

Το ερώτημα δεν είναι σαφές, αλλά αν αντιλαμβάνομαι σωστά από τα συμφραζόμενα είσαι ένοικος ή ιδιοκτήτης σε μια πολυκατοικία και μια διπλανή βιοτεχνία έκανε διάνοιξη παραθύρου το οποίο είναι κοντά στην μπαλκονόπορτα;

Αν η ερώτησή σου αφορά στην νομιμότητα της διάνοιξης κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει εάν δεν ελέγξει το όμορο ακίνητο και την πιθανότητα έκδοσης Ο.Α. 

Αν μας έλεγες όμως ότι σε ένα κτίριο σε έπαφη με το κοινό όριο, έγινε διάνοιξη παραθύρου, τότε σίγουρα αυτή η ενέργεια είναι παράνομη, καθώς στα κοινά όρια απαγορεύεται η διάνοιξη ανοιγμάτων.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.