sofiaferl Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 (edited) Καλησπέρα, θα ήθελα να μου υποδείξετε βιβλιογραφία για υποσταθμους υψηλής τάσης. Edited Ιανουάριος 12 by miltos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τρελός Επιστήμων Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 (edited) Οι υποσταθμοί Υψηλής προς Μέση Τάση έχουν τον εξής βασικό εξοπλισμό: 1) Μετασχηματιστές 2) Διακόπτες Υψηλής και Μέσης Τάσης 3) Συστήματα Προστασίας και Ελέγχου Για τους Μετασχηματιστές μπορείτε να διαβάσετε το βιβλίο <<Ηλεκτρικές Μηχανές>> του Stephen J. Chapman. Αρκετά επεξηγηματικό βιβλίο, το προτείνω ανεπιφύλακτα. Ένα του κομμάτι μόνο αφορά τους Μετασχηματιστές. Για τους Διακόπτες συγκεκριμένα δεν έχω κάτι να προτείνω. Για τα Συστήματα Προστασίας επισυνάπτω ένα εγχειρίδιο στα αγγλικά, του Mohammed Fasil, που η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω διαβάσει. HAND_BOOK_FOR_PROTECTION_ENGINEERS_PRINT.pdf Edited Ιανουάριος 13 by Τρελός Επιστήμων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα