stetr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2024 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2024 Παρατήρησα σε μια κατοικία όποτε έχει αέρα ένας από τους τοίχους κάνει έναν θόρυβο σαν τρίξιμο. Λίγο που το έψαξα είδα πως είναι λόγο της πίεσης , έχει κανένας άλλος κάποια ιδέα ?
tetris Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2024 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2024 μήπως τρίζει κάτι άλλο και όχι ο τοίχος???
stetr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2024 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2024 δεν νομίζω , υπάρχει αντίστοιχο βίντεο και στο YouTube αν το ψάξεις
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2024 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2024 47 λεπτά πριν, stetr said: ....στο YouTube αν το ψάξεις Και γιατί δεν δίνεις πιο συγκεκριμένη περιγραφή αντί να ψάχνει μηχανικός σε γνωματεύσεις γιουτούπ…. Δηλαδη… Τι τοίχος από τι υλικό Είναι φέροντας ο τοίχος Έχει σενάζια ή πέτρα ή από άλλο υλικό Ενδεχόμενα και μερικές εικόνες περιμετρικά βοηθούν. (όχι τίποτα άλλο αλλά από την αρχική διατύπωση τρίζει τοίχος με αέρα εμένα το μυαλό μου πήγε στα 3 γουρουνάκια με τον κακό λύκο….)😀
stetr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2024 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2024 Αρχικά προς το παρόν είμαι φοιτητής , δεύτερον δεν βρήκα κάτι παρόμοιο σε ελληνικό σάιτ (και το βίντεο το ανέφερα επειδή είναι παρόμοια η περίπτωση ) και τέλος είναι από οπτοπλινθοδομη ( περεταίρω πληροφορίες δεν γνωρίζω , είναι για λογαριασμό φίλου και συγκεκριμένα για τα γουρουνάκια ) 😉
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2024 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2024 (edited) ό,τι να ναι.... Edited Ιανουάριος 27 , 2024 by Pavlos33
Recommended Posts