thomasss Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 Καλησπέρα νοικιάζω ενα διαμέρισμα εδώ και 5 μήνες με το ρολόι στο όνομα μου, (πληρώνω λογαριασμούς). Στον 1 με 2 μήνα μου ηρθε μια ειδοποίηση για έκδοση ΥΔΕ αλλιώς θα διακοπή ή ηλεκτροδότηση, σε συνομιλία που είχα με τον ιδιοκτήτη ειπε θα το αναλάβει αυτός και έκτοτε δεν με ενόχλησε κανένας. Μετα το περιστατικό στην Θεσσαλονίκη με την νεκρή στο μπάνιο λόγω έλλειψης ρελέ και έχοντας σπάσει μια λάμπα στην κρεβατοκάμαρα μόλις πήγα να ανάψω το φως! και στο Χωλ τρεμοπαιζει χαμηλά ή λάμπα, και κάποια μυρωδιά καμμένου στο σαλόνι και γενικότερα παλια πολυκατοικία του 80 με αρχαίο πίνακα μου μπήκε το μικρόβιο να ψαχτώ παραπάνω... Και διαπίστωσα ότι το σπίτι που νοικιάζω 1) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΕΛΕ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ!! 2) Η ΥΔΕ έγινε εικονικά απο τον ιδιοκτήτη και ηλεκτρολόγο χωρις να έρθει ποτέ μέσα στο σπίτι για έλεγχο ηλεκτρολόγος. Εγω Δεν υπέγραψα πουθενά και η ΥΔΕ έχει κατατεθεί ενώ έχω συμβόλαιο στον 3 μήνα. 3) Στην ΔΕΔΗΕ που ζήτησα αντίγραφο ΥΔΕ μου ειπαν ότι έχει καταχωρηθεί χωρίς ΡΕΛΈ. Δεν είναι υποχρεωτικό αυτό βάση νόμου; 4) Δεν υπάρχουν αυτοκόλλητα Ηλεκτρολόγου στον πίνακα ενώ έχει chekaριστει στην ΥΔΕ το αντίστοιχο box. Σε περίπτωση ηλεκτροπληξία ή φωτιάς πως θα βρώ ακριβώς το δίκαιο μου αν ζω?? Ξέρω αργά να ψάχνομαι τώρα αλλα κάλιο αργά παρά ποτέ! Τι μπορώ να κάνω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
immunity Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 Ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη οτι βάζεις Ρελέ διαροής την Δευτέρα και αφαίρεσε το κόστος από το ενοίκιο Φεβρουαρίου. https://www.elinyae.gr/ethniki-nomothesia/ya-f-a50120816422006-fek-1222b-592006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomasss Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 12 hours ago, immunity said: Ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη οτι βάζεις Ρελέ διαροής την Δευτέρα και αφαίρεσε το κόστος από το ενοίκιο Φεβρουαρίου. https://www.elinyae.gr/ethniki-nomothesia/ya-f-a50120816422006-fek-1222b-592006 Ο ηλεκτρολόγος πως ακριβώς έδωσε ΥΔΕ χωρίς ρελε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
immunity Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 (edited) Εξ αποστασεως "Έχεις ρελέ? - Έχω. -Οκ". Βάλε εσυ Ρελε Διαρροής την Δευτέρα να εισαι ασφαλής και τα υπόλοιπα τα ψαχνεις μετά. Edited Ιανουάριος 28 by immunity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 μπράβο Immunity απλά αυτό!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomasss Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 8 hours ago, immunity said: Εξ αποστασεως "Έχεις ρελέ? - Έχω. -Οκ". Βάλε εσυ Ρελε Διαρροής την Δευτέρα να εισαι ασφαλής και τα υπόλοιπα τα ψαχνεις μετά. ok θα το κανω αλλά πρέπει να ξέρω πως πρέπει να κινηθώ! Τι να κάνω; Για αυτό ρωτάω εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 22 λεπτά πριν, thomasss said: ....Για αυτό ρωτάω εδώ Εδώ είναι φόρουμ μηχανικών οπότε οι απαντήσεις από εδώ που έχουν μια κάποια βαρύτητα αφορούν τα τεχνικά ζητήματα των ακινήτων. Πχ στην περίπτωση σας να φροντίσεις ότι κάνεις στον Πίνακα να το κάνει Ηλεκτρολόγος….. ή αν υπάρχουν και ειδικά ζητήματα να μιλήσεις με Ηλεκτρολόγο Μηχανολόγο. Για ζητήματα σχέσεων, ευθυνών κλπ. ιδιοκτήτη και εκμισθωτή είναι αρμόδιοι και γνώστες οι Δικηγόροι….. (οπότε αν βρεις φόρουμ Δικηγόρων ρωτάς εκεί) ή μιλάς με δικηγόρο εμπιστοσύνης σου. Αν δεν υπάρχει κάτι σημαντικό (τεχνικά) να συμπληρώσεις να θεωρήσουμε το θέμα ως ολοκληρωμένο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomasss Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 17 minutes ago, Didonis said: Εδώ είναι φόρουμ μηχανικών οπότε οι απαντήσεις από εδώ που έχουν μια κάποια βαρύτητα αφορούν τα τεχνικά ζητήματα των ακινήτων. Πχ στην περίπτωση σας να φροντίσεις ότι κάνεις στον Πίνακα να το κάνει Ηλεκτρολόγος….. ή αν υπάρχουν και ειδικά ζητήματα να μιλήσεις με Ηλεκτρολόγο Μηχανολόγο. Για ζητήματα σχέσεων, ευθυνών κλπ. ιδιοκτήτη και εκμισθωτή είναι αρμόδιοι και γνώστες οι Δικηγόροι….. (οπότε αν βρεις φόρουμ Δικηγόρων ρωτάς εκεί) ή μιλάς με δικηγόρο εμπιστοσύνης σου. Αν δεν υπάρχει κάτι σημαντικό (τεχνικά) να συμπληρώσεις να θεωρήσουμε το θέμα ως ολοκληρωμένο? Ναι αν δεν Είναι το κατάλληλο μέρος για απαντήσεις ναι. Διώτη είδα ενα παραπλήσιο θεμα εδώ και πήρα το θαρρος να ανοίξω. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα