Directionless Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Ρε μην τρομοκρατείσαι, μία συνήθεια είναι το etabs. Βέβαια είναι και όλη η τεκμηρίωση που πρέπει να κάνεις καθ' ότι δεν παράγει λεπτομερές τεύχος στα ελληνικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Δηλαδή για έλεγχο ενός κτιρίου για προσθήκη θα κάνω διπλωματική... έτσι κι'αλλιως το υφιστάμενο δεν θα ειναι με EC6 άρα θες και κάτι άλλο, για καινούργιο το fedra μια χαρά ειναι βέβαια Link to comment Share on other sites More sharing options...
maximos75 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Ελπίζω οι συνάδελφοι που μου το ζήτησαν να έλαβαν και το NEWSLETTER για το 3Muri. Δεν ξέρω βέβαια τι εντυπώσεις έχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Directionless Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Mάξιμε, δεν έλαβα τίποτα. Σου ξαναστέλνω με p.m. το email μου, σ' ευχαριστώ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Ελπίζω οι συνάδελφοι που μου το ζήτησαν να έλαβαν και το NEWSLETTER για το 3Muri. Δεν ξέρω βέβαια τι εντυπώσεις έχουν. περί τίνος πρόκειται με πιάνεις αδιάβαστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dratsiox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=8097 Σ'αυτό αναφέρεται ο maximos.Και παρεπτόντως ευχαριστώ για το newsletter.Πιστεύω όμως πως μόνο με μια παρουσίαση μπορείς να καταλάβεις πέντε πράγματα για ένα πρόγραμμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Directionless Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Eγώ ακόμη το περιμένω ... ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dratsiox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Directionless αν θες στειλε μου πμ με το e-mail σου να σου κανω προώθηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
maximos75 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Αγαπητοί συνάδελφοι συγνώμη για την αργοπορία θα σας το στείλω το απόγευμα. Πρέπει να ρυθμίσω εκ νέου το Outlook για email της HOL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Καλύτερα να μπει στα downloads maximos75 για να το δούμε όλοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα