alexandrk Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 Δεν το γνωρίζω να είμαι ειλικρινής αν τυπικά θα έπρεπε να συμμετέχουν και οι υπόλοιποι ένοικοι στην θερμομόνωση. Γνώριζα οτι ισχύει στην περίπτωση της υγρομόνωσης, οπότε υπέθεσα οτι ισχύει και στην θερμομόνωση. Όπως και να έχει βέβαια, απαιτείται νομίζω και η δική τους έγκριση, αλλά πάνω απ' όλα χωρίς εξοικονομώ, χλωμό το κόβω να μπει στα άμεσα σχέδια.
Didonis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 OK. απλά θα πληρώσεις για μεγαλύτερα μηχανήματα και μεγαλύτερη κατανάλωση ρεύματος .... Ειδικά το καλοκαίρι Αθήνα, η ταράτσα πιάνει 60 βαθμούς.... βραδιάζει 21,00 και για πολλές ώρες ακόμα όλο το βράδυ αποβάλει η ταράτσα την θερμοκρασία αυτή στο διαμέρισμα. Προσπάθησε έστω αυτό να το μειώσεις ..... 1
JohnnyHoliday Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 32 minutes ago, alexandrk said: Δεν το γνωρίζω να είμαι ειλικρινής αν τυπικά θα έπρεπε να συμμετέχουν και οι υπόλοιποι ένοικοι στην θερμομόνωση. Γνώριζα οτι ισχύει στην περίπτωση της υγρομόνωσης, οπότε υπέθεσα οτι ισχύει και στην θερμομόνωση. Όπως και να έχει βέβαια, απαιτείται νομίζω και η δική τους έγκριση Ουδεμία σχέση έχει η έγκριση με τη συμμετοχή (εν προκειμένω).
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα