strudel7878 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 Καλήμερα, μήπως καποιος εχει linetype για autocad ξερολιθιας? Ευχαριστώ
chris_anst Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 Δες στο download έχω βάλει κάτι linetypes που εχουν τα πάντα για τοπογραφικά
strudel7878 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 δεν θα επρεπε να ειναι σε μορφή *.lin? τα κατεβασα αλλά δεν μπορώ να το ανοίξω.... Από ποιο μενού του autocad θα το ανοίξω? Ευχαριστω
Afi8ionado Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2017 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2017 Επειδή μπήκα και σε μια άλλη εξίσου "παλιά" συζήτηση, στην οποία όμως τα link δε λειτουργούσαν. Έχει κάποιος linetype για ξερολιθιά, διότι δεν έχω το εργαλείο express tool στο autocad να φτιάξω μόνος μου.
lou Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2017 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2017 Δες αυτά που ανέβασα... ίσως έχει μέσα αυτό που ψάχνεις.... δε θυμάμαι...μάλλον τα είχα ανεβάσει και παλαιότερα... TOPO LINETYPES.rar 4
Afi8ionado Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2017 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2017 (edited) Lou ευχαριστώ για το χρόνο σου. Δυστυχώς δεν υπήρχε μέσα, αυτή που ήθελα, αλλά κάπου θα μου χρειαστούν αυτές που είχες. Ψάχνοντας στο internet κατάλαβα ότι δε χρησιμοποίησα σωστά το παραπάνω αρχείο. Τελικά υπήρχε αυτό που ήθελα. Να πω σε όσους δε γνωρίζουν (σήμερα το βρήκα και εγώ) πως για να ανοίξετε αρχεία που χρησιμοποιούν σχήματα, πρέπει πρώτα να τα αποθηκεύσετε στο autocad , και έπειτα να κάνετε load στο αντίστοιχο μενού. Στο παραπάνω φάκελο για παράδειγμα ,αν δεν αποθηκεύσετε πρώτα το αρχείο .SHX, θα σας βγάζει λάθος στο linetype τάδε ,τάδε ,τάδε που θα είναι οι linetypes που χρησιμοποιούν τα σχήματα. Η αποθήκευση γίνεται στο φάκελο support , (C:\Users\..........\autodesk\aca 20..\enu\support ). Με λίγο ψάξιμο θα βρείτε τη διεύθυνση στο δικό σας υπολογιστή. Edited Σεπτέμβριος 8 , 2017 by Pavlos33
Mitsubae Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2017 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2017 Lou, σσσσσωραίος ρε φίλε! Ειδικά αυτή η αριστερή και η δεξιά ξερολιθιά πολύ θα με βολέψουν!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα