mech_mas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 Στο υπόγειο θέλω να χτίσω τις αποθήκες μου και έχω το τοπογραφικό. Χρειάζεται άδεια; Είναι μικρής κλίμακας εργασία; Ο ένας μηχανικός μου λέει ότι χρειάζεται και ο άλλος μηχανικός μου λέει ότι δεν χρειάζεται. Πόσο κοστίζει μια τέτοια άδεια; Μιλάμε για αποθήκες 12, 7, και 5 m2. Υπάρχει και μια τέταρτη άχτιστη που δεν μου ανήκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kierion Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 Καλησπέρα. Τι εννοείτε με το "θέλω να χτίσω τις αποθήκες μου"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 On 12/2/2024 at 2:22 ΜΜ, mech_mas said: ... Πόσο κοστίζει μια τέτοια άδεια; ... 3 ώρες πριν, kierion said: .... Τι εννοείτε με το .... και φυσικά ανεξάρτητα τι εννοεί δεν είναι επιτρεπτό από τους κανόνες του φόρουμ να κοστολογούμε υπηρεσίες Μηχανικών. Αν δεν υπάρχει κάτι άλλο το θέμα θα κλειδώσει ως ολοκληρωμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kierion Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 Ποιός κοστολόγισε υπηρεσία Μηχανικού; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 κανείς συνάδερφε.... ο @mech_mas ζητά κοστολόγηση Οικοδομικής Άδειας. Σε αυτόν αφορούσε η επισήμανση μου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kierion Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 Οκ συνάδελφε! Εννοείται πως συμφωνώ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech_mas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 Κατ' αρχήν ρώτησα αν χρειάζεται ή δεν χρειάζεται άδεια. Μάλλον υπάρχει προκατάληψη, δυστυχώς, στο φόρουμ. Το διαπίστωσα και στο παρελθόν. Έπειτα μπορείτε να μου απαντήσετε, αν εξαρτάται από τα τετραγωνικά ή είναι συγκεκριμένη τιμή. Αυτά. Απογοήτευση από το φόρουμ. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 (edited) Πάγια πολιτική του φόρουμ από την έναρξη λειτουργίας του είναι να μην δημοσιοποιούνται αμοιβές μηχανικών για ευνόητους λόγους. Αν σε απογοητεύει το φόρουμ μπορείς απλά να μην ξαναμπείς. Τι μας το λες; Το παρόν κλειδώνεται. Edited Φεβρουάριος 14 by Pavlos33 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts