mred-akias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 Κατά mohs βεβαίως βεβαίως. Και για να μάθετε και κάτι άλλο πέρα από μπετό και χάλυβα και οικοδομές αγαπητοί συνάδελφοι πολιτικοί σας παραθέτω το ακόλουθο link: http://www.geo.auth.gr/106/0_properties/hardness.htm επιστροφή στην φύση! Πάντως τώρα δεν είμαι εκεί κάτω. Τώρα είμαι εδώ πάνω Δεν το πιστεύω ότι στις διακοπές μου ανεβαίνω Αθήνα...
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2009 Αυτά μου έστειλε από Χανιά ο κατασκευαστής των μεταλλικών στοιχείων που παρακολουθεί την συζήτηση για να τα ανεβάσω. Ονόματα δεν μπορούμε να αναφέρουμε αλλά ευχαριστούμε. Οι αρχικές φωτογραφίες είχαν καλύτερη ανάλυση και όποιος τις χρειάζεται ας μου τις ζητήσει.
mkalliou Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2009 Έκανα μια επίσκεψη στο κτήριο όταν κατασκευαζόταν και έβγαλα μερικές φωτό από κοντά. Αν θέλετε τις ανεβάζω και αυτές.
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2009 Ανεβάστε ότι έχετε. Ασχολούμαι με ενεργό/παθητικό έλεγχο κτιρίων και όλα αυτά είναι εξαιρετικά χρήσιμα
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2009 off topic @Αλεξανδρος: τι ειναι το Θ.Β.000?
ΣτέφανοςΒ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2009 ..λές να είναι ..από το πράκτωρ Θ.Β 007; -Αλέξανδρε, ..αν είναι κάτι σοβαρότερο, sorry πλάκα έκανα
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2009 και γω αυτό σκέφτηκα χεχεχεχε (ο αλέξανδρος σηκώνει την πλάκα)
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2009 Σπαμάρουμε αλλά δεν πειράζει...θα τα σβήσω στο τέλος. Μήπως εννοεί ότι τρέχει σαν τον Βέγγο?
ΣτέφανοςΒ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2009 Σπαμάρουμε αλλά δεν πειράζει...θα τα σβήσω στο τέλος. ...παραστρατημένος mod ..ήρωας! ήρωας!
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2009 ...παραστρατημένος mod ..ήρωας! ήρωας! ναι, ναι, εγω πάτησα το κουμπακι αναφοράς στο post, τον έδωσα στεγνα (αλλά μαλλον ο άρης το παραλαμβάνει εδώ στο topic )
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα