Anna Ma Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Λοιπόν, μένω στην Κατερίνη και ψάχνω για κάποια σχολή (αναγνωρισμένη βέβαια) για μηχανικός αεροσκαφών. Βρήκα την Αεροτεχνική ΑΛΚΗ στη θεσσαλονίκη αλλα μου παν οτι έκλεισε.. Σας παρακαλώ, αν μπορείτε να με βοηθήσετε γιατι η μόνη διέξοδος μου ειναι να παω στο εξωτερικό και δεν το πολυθέλω. Βρήκα στη Σκοτία το University of Bath αλλα αν υπάρχει κάτι εδώ, θα κάτσω..
mred-akias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 ε... οι μηχανολόγοι αεροναυπηγοί (στην πάτρα αν δεν κάνω λάθος)?
Anna Ma Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Αεροναυπηγος δεν ειναι αυτος που σχεδιαζει τα αεροσκάφη?
mred-akias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Έχω την εντύπωση ότι επισκευάζει κιόλας αλλά δεν είμαι 100% σίγρουρος. Νομίζω πάντως ότι η Πολεμική Αεροπορία έχει μια σχολή σχετικα με επισκευή μόνο. Πάντως εγώ θα πρότεινα και αεροναυπηγός γτ σε περίπτωση που αποφασίσεις ότι θες να κάνεις (και) κάτι άλλο στην ζωή σου μετέπειτα μπορείς να δουλέψεις ως μηχανολόγος μηχανικός (έχουν τα ίδια δικαιώματα).
Anna Ma Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 μηχανολογος μηχανικος τι ειναι? Για πολεμικη πρεπει να δωσω πανελληνιες για Ικαρων...
mred-akias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 ειδικότητα μηχανικού. Αντιστοιχεί σε τμήμα οπότε πάλι μέσω πανελληνίων ή κατατακτήριες στην σχολή. Θες να μου πεις σε ποια φάση του εκαπιδευτικού συστήματος είσαι, ώστε να καταλάβω την θέση σου για να μπορώ να σου προτείνω επιλογές? Έχεις τελειώσει λύκειο? Έχεις τελειώσει κάποια σχολή ή τμήμα?
Billy_Huge Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 μηχανολογος μηχανικος τι ειναι?Για πολεμικη πρεπει να δωσω πανελληνιες για Ικαρων... Δεν είναι μόνο με Ικάρων. Νομίζω πως είναι και άλλες σχολές επισκευής και συντήρησης αεροσκαφών με πανελλήνιες. Δε θυμάμαι το όνομά της. Αρκτικόλεξο είναι, πάντως.
Anna Ma Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Εχω τελειωσει ενιαιο λυκειο περυσι το Μαιο. Πηγα σε μια σχολη για το ΙΑΤΑ το πτυχιο για ταξιδιωτικο γραφειο και αυτο.. Ημουν θεωρητικη στο λυκειο.
stravops Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2009 Υπάρχει και το τει τεχνολογίας αεροσκαφών στη Χαλκίδα
GeorgeS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2009 Στις σχολές μηχανικών αεροσκαφών μπαίνεις με εξετάσεις εκτός αν πας εξωτερικό. Αυτές οι σχολές είναι : 1. Μηχανολόγων μηχανικών (πολυτεχνική σχολή Πάτρας με ειδίκευση αεροναυπηγών-μηχανικών αεροσκαφών). Φοίτηση 5ετής. Θεωρείται πολύ καλό τμήμα, υψηλού θεωρητικού επιπέδου και μοναδικό στην Ελλάδα http://www.mead.upatras.gr/ 2. Μηχανικών τεχνολογίας αεροσκαφών (ΤΕΙ Χαλκίδας). Φοίτηση 4ετής. Επίσης πολύ καλό και νέο τμήμα στο ΤΕΙ Χαλκίδας σε νέες εγκαταστάσεις και με πολύ μοντέρνα ύλη. Μοναδικό επίσης στην Ελλάδα. http://www.aero.teihal.gr/ 3. ΣΜΑ (Σχολή Μηχανικών Αεροσκαφών) πολεμικής αεροπορίας, τμήμα πλέον της Σχολής Ικάρων. Φοίτηση 4ετής. Θεωρείται ότι βγάζει πολύ καλούς μηχανικούς αεροσκαφών και μάλλον είναι η πιο αυστηρή (στρατός στη μέση). Αν χάσεις έναν χρόνο σε διώχνουν. Άλλες σχολές δεν υπάρχουν στην Ελλάδα απ όσο ξέρω. 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα