giarmadouros.civil Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 Ως νέος κάτοχος projecad, θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορούμε να φτιάξουμε πίνακα συντεταγμένων ΕΓΣΑ' 87. Στο autocad υπήρχαν add ons που είχα βρει εδώ και γινόταν η δουλειά μας. Τώρα υπάρχει κάποιος συνάδελφος που να έχει βρει κάποια άλλη λύση; Με το Recap survey basic της ίδιας εταιρείας έχει ασχοληθεί κάποιος; Ευχαριστώ
GeorgeVasil Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 Υπαρχουν ακομα στην download section. Το Progecad τρεχει lisp κανονικα. Μονο VLX script δεν παιζει ακομα.
giarmadouros.civil Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 καλημέρα. φυσικά και θα ήθελα συνάδελφε. Μπορείς να μου πεις διαδικασία σε παρακαλώ ? ευχαριστώ
Νικόλαος Σταθουλόπουλος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 Καλησπέρα σας, εγώ δεν έχω καταφέρει να φορτώσω το pinsyn. Εσείς με ποιο lisp δοκιμάσατε ? Ευχαριστώ
giarmadouros.civil Δημοσιεύτηκε Thursday at 05:55 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Thursday at 05:55 πμ On 20/3/2024 at 12:26 ΜΜ, χαρης θαν said: Γινεται... Αν θες βοηθεια πες μου.. Συνάδελφε βοήθαμε λίγο σε παρακαλώ γιατί δεν ξέρω πως θα μπορούσε να γίνει
giarmadouros.civil Δημοσιεύτηκε Thursday at 05:56 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Thursday at 05:56 πμ On 20/3/2024 at 12:33 ΜΜ, giarmadouros.civil said: καλημέρα. φυσικά και θα ήθελα συνάδελφε. Μπορείς να μου πεις διαδικασία σε παρακαλώ ? ευχαριστώ Ομοίως έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Ας μας αναφέρει κάποιος τη διαδικασία παρακαλώ
χαρης θαν Δημοσιεύτηκε Thursday at 07:03 πμ Δημοσιεύτηκε Thursday at 07:03 πμ Kαλημέρα υπαρχει το "TOPOSYNT" το οποίο δουλεύει στο Prpjecad
GeorgeVasil Δημοσιεύτηκε Thursday at 07:38 πμ Δημοσιεύτηκε Thursday at 07:38 πμ https://mytopotools.blogspot.com/
Νικόλαος Σταθουλόπουλος Δημοσιεύτηκε Thursday at 09:33 μμ Δημοσιεύτηκε Thursday at 09:33 μμ Ευχαριστώ πολύ !!! Το easy arch ειναι default στο prodgecad?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα