CivilTech Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 (edited) Καλησπέρα , είμαι καινούριος μηχανικός στον χώρο και έχω την εξής ερώτηση. Επειδή θέλω να ασχοληθώ με στατικές μελέτες θα ήθελα να μου παραθέσετε τα καλύτερα προγραμματα κατα την αποψη σας για εναν νέο μηχανικό , ποια είναι τα πιο αξιόλογα και ποια 'παίζουν στην αγορά'. Ευχαριστώ εκ των προτέρων (μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. akis73) Edited Μάρτιος 1 by akis73 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maria95 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 Τα πιο γνωστά εμπορικά προγράμματα που κυκλοφορούν σήμερα στην Ελληνική αγορά είναι FESPA, SCADA,TOL, SPACE, 3DUR, NEXT, PC-SYSTEM, Seismosoft, 3MURI, CONSTEEL, RUNET Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικόλαος Σταθουλόπουλος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 Θα σου πρότεινα να δεις το Statics της Multisoft. Εύκολο με απίστευτο support Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexios Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 Εάν θέλεις να ασχοληθείς σοβαρά με Στατικές Μελέτες θα σου πρότεινα αρχικά να αποκτήσεις εμπειρία, δουλεύοντας κάπου όπου ασχολούνται με το συγκεκριμένο αντικείμενο – π.χ. Μελετητικό γραφείο Δημοσίων ή Ιδιωτικών Εργων. Το Στατικό πρόγραμμα είναι το τελευταίο που θα πρέπει να σε απασχολεί, τουλάχιστον για την ώρα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα