panos.kampoukos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 Έχει βρει κάποιος συνάδελφος LISPs που να δουλεύουν κανονικά στο progecad για σχεδίαση αεραγωγών. LISPs του δούλευαν στο cad δεν τρέχουν στο PROGECAD.
akis73 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 (edited) Καλησπέρα, να προτείνω να ρωτήσεις την εταιρία μήπως μπορεί να σε βοηθήσει στο συγκεκριμένο; Επίσης, υπάρχει άλλο φόρουμ που έχω δει κατά καιρούς παρόμοιες ερωτήσεις και υπήρξε και βοήθεια δηλ. επέμβαση στον κώδικα lisp ώστε να δουλέψει στο Progecad. Edited Μάρτιος 7 by akis73
GeorgeVasil Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 Αν θες πες πια lisp ειναι να δοκιμασω και εγω, γιατι οποιο εχω εγω παιζει κανονικα.
panos.kampoukos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 (edited) @GeorgeVasil με ενδιαφέρουν lisp εύκαμπτων αεραγωγών (flex duct) και αεραγωγών (branch). @akis73 τους έχω στείλει και περιμένω. ποιο είναι το άλλο φόρουμ που αναφέρεστε μήπως το δω και εκεί. Φροντίζουμε να τηρούμε τους κανόνες της κοινότητας: 5. Δεν κάνουμε διαδοχικές δημοσιεύσεις στο ίδιο θέμα. Έγινε η κατάλληλη επεξεργασία - jbosdas Edited Μάρτιος 14 by jbosdas
akis73 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 @panos.kampoukos το σάϊτ είναι το: https://www.cadtutor.net Έχει ειδική κατηγορία για απορίες σε lisp και είδα και ποστ σχετικά με διόρθωση κώδικα lisp ώστε να τρέχει στο Progecad. Οπότε δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις και εκεί... 😉
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα