Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Μία κυλινδρική ηχοπαγίδα θα λύσει ή έστω θα ελαχιστοποιήσει το πρόβλημα.

Ωστόσο, λόγω αύξησης του μανομετρικού, θα πρέπει, κατά πάσα πιθανότητα να γίνει αλλαγή του ανεμιστήρα.  

Ηχοπαγίδαjpg.jpg

Edited by antloukidis
  • Like 1
  • 6 months later...
Δημοσιεύτηκε
On 3/24/2024 at 7:22 PM, ΚΑΝΑ said:

ίσως μπορείς να κάνεις αυτό

να δημιουργήσεις μια νέα διαδρομή με εύκαμπτο σπιράλ με κρέμασμα του από την οροφή - μόνωση με αφρό -να δεις αν έχει κάποιο αποτέλεσμα και αν έχει βάζεις και μια ψευδοροφή με τσιμεντοσανίδα (υ,γ με μόνωση από πάνω της) 

ΚΑΝΑ ευχαριστώ πολύ για την ιδέα. Ρωτήσαμε και ένα γνωστό που κάνει μελέτες ήχου και συμφωνεί ότι είναι καλή ιδέα να δοκιμάσω. Εκείνος έλεγε το εύκαμπτο να έχει και κάποια μόνωση. Δεν θα τραβάει το ίδιο και ίσως μαζέψει υγρασία με τον καιρό αλλά ίσως είναι λύση-πατέντα. Μ την μυρωδιά όμως τί γίνεται? Ο από πάνω έκανε κατι που όταν ανοίγει τον εξαερισμό του έρχεται όλη η μυρωδιά του μπάνιου του στο δικό μας!!!!

Δημοσιεύτηκε

κάποια φτερωτή στην ταράτσα στην σωλήνα εξαερισμού απάνω μπορεί να λύσει το πρόβλημα.
ή β) Νομίζω όμως, δεν είμαι σίγουρος, υπάρχουν βαλβίδες με δυνατότητα να μην επιστρέφει ο αέρας προς τα εσάς, μιλήστε με έναν υδραυλικό μάλλον ξέρει αυτός να σας λύσει το πρόβλημα του ότι ο αέρας από το άλλο έρχεται σε εσάς. 

• 3 weeks later...
Δημοσιεύτηκε
On 10/1/2024 at 8:18 AM, Arche said:

κάποια φτερωτή στην ταράτσα στην σωλήνα εξαερισμού απάνω μπορεί να λύσει το πρόβλημα.
ή β) Νομίζω όμως, δεν είμαι σίγουρος, υπάρχουν βαλβίδες με δυνατότητα να μην επιστρέφει ο αέρας προς τα εσάς, μιλήστε με έναν υδραυλικό μάλλον ξέρει αυτός να σας λύσει το πρόβλημα του ότι ο αέρας από το άλλο έρχεται σε εσάς. 

Ευχαριστώ πολύ. Σήμερα ανακαλύψαμε πως έχει κάνει εργασίες που κάνανε τρύπα στο ταβάνι μας και όταν του το είπαμε μας είπε ότι έχουμε μεγάλη φαντασία! Σε αυτές τις περιπτώσεις τι κάνουμε? Δεν έχω εμπειρία στο θέμα και δεν ξέρω πως να σταματήσω όλη αυτή την τρέλλα! 

Δημοσιεύτηκε
On 10/1/2024 at 8:18 AM, Arche said:

Υπάρχει περίπτωση να το αναλάβετε ή να έχετε κάποιον να δει την κατάσταση από κοντά? Στα προβλήματα μας μπήκε και μια ωραιότατη τρύπα που μας άνοιξε στο ταβάνι μας....Ικάζουμε πως έχει βάλει αντιστροφή στον αγωγό γιατί μας έρχονται όλες οι μυρωδιές του ενώ είναι από πάνω μας. Βουλώσαμε τον αγωγό και την γυψοσανίδα και πάλι μυρίζει!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.