Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2017 (edited) Συνάδελφοι θα ήθελα την γνώμη σας. Σε πολυκατοικία του 78, ιδιοκτήτης ενός διαμερισματος αγορασε το 1990 και το διπλανό και τα συννένωσε. Κατα την αυτοψία βρίσκουμε ότι επισης δημιουργησε και εναν ημιυπαιθριο χώρο εις βάρος των τετραγωνικών του διαμερισματος του. αρα χωρις καμια υπερβαση κάλυψης-δομησης κλπ. Αρα δυο παραβασεις α) η διαμερισματωση β)η αλλαγη λογω ημιυπαιθριου-μετακινηση ανοιγματων κλπ. Η διαμερισματωση ειναι 'λοιπεσ παραβασεις' , ο ημιυπαιθριος-ανοιγματα ειναι κατηγορία 3. Το συστημα όμως δεν σε αφήνει να δηλωσεις κατηγορια 3 και έξτρα λοιπες παραβασεις. Ξερει κανείς τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση? Δεν σε αφήνει στο ίδιο ΦΚ ή γενικά? Edited Δεκέμβριος 8 , 2017 by Faethon11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eantonarchitect Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2017 Dimitris GM συμφωνω για την λειτουργικη συννενωση αλλα ως την θα τα παραθεσω? ως 2 λοιπες παραβασεις (τοτε δεν παιρνει κατηγορια 3 το συστημα) ή ως α) ενα φυλλο για τον ημιυπαιθριο και τα ανοιγματα και μια λοιπη παραβαση (παλι δεν το παιρνει σαν επιλογή) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2017 (edited) εχεις μια "κατεδαφιση μεσοτοιχιας"...συν τα υπολοιπα [για το συστημα ... δξ τι δεχεται] Edited Δεκέμβριος 8 , 2017 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
eantonarchitect Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2017 Faethon11 απο οτι καταλαβαινω γενικα δεν παιρνει κατηγορια 3 και λοιπες παραβασεις μαζι γιατι προσπαθησα σε δυο ξεχωριστα φυλλα και το πεταξε στις παρατηρησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
eantonarchitect Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2017 Συναδελφοι το μυστηριο λυθηκε μετα απο τηλεφωνημα στο ΤΕΕ. Για να παρει τις επιλογες της δικης μου περιπτωσης πρεπει α) να κανω ενα φυλλο με κατηγορια 3 για τις αλλαγες ανοιγματων κλπ. και β) ενα φυλλο με διαμερισματωση αναλογα με την χρονολογια που εγινε αρα κατηγορια 1-2 ή 4 ή 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2017 Μα το έχω κάνει. Μια κατ3 (αποθήκη <2,50μ κλπ) και υπόστεγα (αναλυτικό) Το δέχθηκε κανονικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eantonarchitect Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2017 FAETHON11 μια χαρα το εκανες, εγω προσπαθουσα να κανω δύο φυλλα κατηγορια 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venezia Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2017 Συνάδελφοι καμία νεώτερη άποψη για το #7 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karanus Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2017 Τα όρια του οικοπέδου φαίνονται; Πρέπει να τα βάλεις. Μήπως υπάρχει πρόβλημα με το Δ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voupap Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2017 Καλησπέρα σε όλους και ευχαριστώ που τόσο καιρό μου λύνετε απορίες, κι ας είναι αυτή η πρώτη φορά που "ακούγομαι". Έχω λοιπόν και γω μια απορία για τη διαμερισμάτωση. Έχω έναν όροφο που ανήκει σε ένα άτομο. Στην άδεια φαίνονται τρία διαμερίσματα, στην πραγματικότητα έγιναν δύο. Δεν υπάρχει υπέρβαση δόμησης ή κάλυψης ή ύψους, η μόνη επιπλέον παράβαση που υπάρχει είναι μία μικρή υπέρβαση επιφάνειας εξωστών (κατηγορία 3). Η διαφορετική διαμερισμάτωση σ αυτήν την περίπτωση μπαίνει σε διαφορετικό φύλλο καταγραφής με κατηγορία 2 (είναι προ του 83); Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα