Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

(Μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33)

Καλημέρα σε όλους,

Έχω κατάστημα με άδεια προ του 1975 το οποίο έχει προκύψει από διαχωρισμό ενός ενιαίου ισογείου καταστήματος (σύμφωνα με την άδεια). Το ενιαίο χωρίστηκε αυθαίρετα σε 2 ισόγεια καταστήματα και ένα ισόγειο διαμέρισμα. Είναι τρεις ανεξάρτητες ιδιοκτησίες τριών διαφορετικών ιδιοκτητών. Στη σύσταση φαίνονται όπως είναι στην πραγματικότητα χωρισμένα. Μετά από μέτρηση αυτό του δικού μου πελάτη φαίνεται επίσης όπως στη σύσταση και στο Ε9 αλλά έχει κάτι παραβάσεις. Μία αποθήκη του υπογείου που ενοποιήθηκε, ένα πατάρι που το έχει δηλώσει στον 3843/2010 και μία πόρτα πρόσβασης στο υπόγειο. Πως δηλώνω τον διαχωρισμό;    

Υπάρχει κάπου στο Forum κάτι παρόμοιο; 

Edited by Pavlos33
Δημοσιεύτηκε

Η σύγκριση αρχικά γίνεται: πραγματική κατάσταση με τα εγκεκριμένα σχέδια της Ο.Α.

Τι διαφορές έχεις λοιπόν βάσει Ο.Α.;

Δημοσιεύτηκε

η άδεια είναι 148 τμ ισογειο

και απο αυτα η πραγματική είναι 74 διαμερισμα

37 το ενα μαγαζι και 37 το άλλο μαγαζι

το ένα μαγαζι ειναι του πελατη μου

πως το δηλώνω;

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα, έχεις διαμερισμάτωση και όλα τα άλλα που περιγράφεις. Δηλ. λειτουργική συνένωση με υπόγειο (1 ΛΠ) μαζί με την πόρτα. Το πατάρι ίσως συμφέρει να το περάσεις όλο στο 4495, μπορεί να σου βγει πιο φτηνά όλη η υπαγωγή.

Δημοσιεύτηκε (edited)

Άρα επιλέγω διαμερισμάτωση και βάζω τα τετραγωνικά 37 τ.μ. στο χώρο κύριας χρήσης σωστά;

και

1 ΠΠ για πόρτα και υπόγεια αποθήκη σωστά;

Όσο για το πατάρι αυτό είναι δηλωμένο, πληρωμένο και περαιωμένο ήδη στον 3843/2010 (πρέπει να το προσθέσω στον 4495/2017;) Δεν μπορεί να γίνει συμβόλαιο με το χαρτί του 3843/2010;

Η άδεια είναι προ του 1975 άρα το πρόστιμο είναι ένα παράβολο το οποίο έχει πληρωθεί ήδη από τον 4178/2013 που έχει γίνει μεταφορά  

Edited by sikyonios

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.