χαιδω Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 (edited) Mερος διαμερίσματος επεκτάθηκε ως προς τον εξώστη του και επιπλέον άφησε 0.50×0.50τμ φωταγωγό από το διαμέρισμα του (στα σχέδια της αδείας δεν έχει φωταγωγό). Δεν επηρεάζεται κανένα διπλανό διαμέρισμα. Υπάρχει διαμερισμάτωση; Έχουν ρυθμιστεί με κατηγ.3 οι υπόλοιπες παραβάσεις και δεν θα κάνει τροποποίηση σύστασης με κοινόχρηστο ο συμβολαιογράφος Edited Tuesday at 06:24 μμ by Pavlos33 έγινε προσθήκη τονισμού. Pavlos 33
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Tuesday at 06:35 μμ Δημοσιεύτηκε Tuesday at 06:35 μμ Άρα, αντιστρόφως, δημιουργήθηκε κοινόχρηστος χώρος (φωταγωγός) εμβαδού 0,25 τ.μ, εις βάρος της επιφάνειας της οριζόντιας ιδιοκτησίας. Συνεπώς το διαμέρισμα κατά όρια και κατά επιφάνεια διαφέρει σε σχέση με αυτά της σύστασης και θα πρέπει να γίνει μονομερής τροποποίηση της σύστασης ώστε να εξαιρεθεί ο χώρος του φωτοαγωγού από την επιφάνεια του διαμερίσματος (παρ. 7 Αρ. 98). Η συμβολαιογράφος πως ακριβώς θα μεταβιβάσει το διαμέρισμα; 1
χαιδω Δημοσιεύτηκε Tuesday at 07:30 μμ Δημοσιεύτηκε Tuesday at 07:30 μμ (edited) Ναι ακριβώς αντιστρόφως, θα μιλήσω μαζί της καλύτερα αύριο. Εγω για να είμαι εντάξει πρεπει να δηλώσω και διαμερισμάτωση ή όχι; Edited Tuesday at 07:45 μμ by Pavlos33
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Tuesday at 07:46 μμ Δημοσιεύτηκε Tuesday at 07:46 μμ Η παράβαση πιθανώς να είναι η διαφοροποίηση του περιγράμματος (αν είναι εντός του 2%-5%) καθώς το διαμέρισμα πλέον έχει μικρότερη επιφάνεια από αυτή που του είχε αποδοθεί και όχι μεγαλύτερη.
χαιδω Δημοσιεύτηκε Tuesday at 07:52 μμ Δημοσιεύτηκε Tuesday at 07:52 μμ 3 λεπτά πριν, Pavlos33 said: Η παράβαση πιθανώς να είναι η διαφοροποίηση του περιγράμματος (αν είναι εντός του 2%-5%) καθώς το διαμέρισμα πλέον έχει μικρότερη επιφάνεια από αυτή που του είχε αποδοθεί και όχι μεγαλύτερη. Εγώ έβαλα κατηγ.3 για ακριβώς μέχρι 5%,μαζί με κάποιες αλλαγές εξώστη και ανοίγματα.Απλώς δεν ήμουν σλιγουρη αν καλύπτομαι ή χρειάζεται και διαμερισμάτωση λόγω αλλαγού περιγράμματος
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Tuesday at 08:05 μμ Δημοσιεύτηκε Tuesday at 08:05 μμ Για μένα η επέκταση προς τον εξώστη είναι ΥΔ και ταυτοχρόνως ΥΚ.
χαιδω Δημοσιεύτηκε Tuesday at 08:24 μμ Δημοσιεύτηκε Tuesday at 08:24 μμ 18 λεπτά πριν, ΙΑΣΟΝΑΣ said: Για μένα η επέκταση προς τον εξώστη είναι ΥΔ και ταυτοχρόνως ΥΚ. Αρα η κατηγ.3 τι χρησιμεύει
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Tuesday at 09:46 μμ Δημοσιεύτηκε Tuesday at 09:46 μμ 1. Αυτά τα δύο δεν έχουν καμία απολύτως σχέση... 2. Αν μπει η παράβαση με τ.μ. "λύνει τα χέρια" του συμβολαιογράφου στην έκδοση μελλοντικά ΗΤΑ. 3. Περίπου το ίδιο κόστος - πρόστιμο έχει για τον ιδιοκτήτη. 1
sikyonios Δημοσιεύτηκε Friday at 08:03 μμ Δημοσιεύτηκε Friday at 08:03 μμ Καλησπέρα, Επανέρχομαι στη διαμερισμάτωση του καταστήματος που ανέφερα πριν μερικές ημέρες. Στο Ισόγειο το ενιαίο κατάστημα χωρίστηκε σε ισόγειο διαμέρισμα δυο καταστήματα και το υπόλοιπο είναι κλιμακοστάσιο. Τι βάζω εγώ στην ΗΤΚ στις επιφάνειες; Βάζω την άδεια και την υπαγωγή λόγω διαμερισμάτωσης. Ποια τετραγωνικά θα δηλώσω στην άδεια; Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία;
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Saturday at 08:32 πμ Δημοσιεύτηκε Saturday at 08:32 πμ καλημέρα έχω βάζω διαμερισμάτωση ή όχι
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα