gio9019 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 On 7/6/2024 at 8:31 ΜΜ, Christos said: Να κάνω μια χαζή ερώτηση; σε ό,τι έχε διαβάσει αναφέρεται σε ακίνητα με κτίσμα. Η υποχρέωση περιλαμβάνει μόνο αυτούς; ή και τα αδόμητα οικόπεδα; στα οποία βέβαια τα όποια μέτρα είναι το εξής ένα, ο καθαρισμός τους. αδόμητα εξαιρούνται (βλέπε άρθ.2) επίσης: "Διευκρινίζεται επίσης ότι ο κανονισμός δεν εφαρμόζεται σε καλλιεργούμενες εκτάσεις, ούτε στην περίπτωση που υπάρχει εντός αυτών κτίσμα βοηθητικής χρήσης για την αποθήκευση εξοπλισμού, εργαλείων και υλικών που απαιτούνται για την εξυπηρέτηση γεωργικής δραστηριότητας." (ΑΔΑ: ΡΦΛΡ4653Π8-ΜΤΒ)
A.Tsaliki Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 Μόλις τώρα, avgoust said: Να διευκρινίσουμε ότι αυτά είναι γεωτρήσεις και πηγάδια και δεν έχει σχέση με πυροσβεστικούς κρουνούς. Την πληροφορία για τον πλησιέστερο κρουνό την βρήκα από την πυροσβεστική
gio9019 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 12 λεπτά πριν, avgoust said: Να διευκρινίσουμε ότι αυτά είναι γεωτρήσεις και πηγάδια και δεν έχει σχέση με πυροσβεστικούς κρουνούς. Σωστά! Αλλά ο κανονισμός λέει σημεία υδροληψίας γενικά. Όχι αποκλειστικά πυροσβεστικούς κρουνούς. Θέαση σημείων υδροληψίας (ypeka.gr)
avgoust Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 38 λεπτά πριν, gio9019 said: Σωστά! Αλλά ο κανονισμός λέει σημεία υδροληψίας γενικά. Όχι αποκλειστικά πυροσβεστικούς κρουνούς. Σημεία υδροληψίας "πυροσβεστικού οχήματος" λέει. Εννοεί πυροσβεστικούς κρουνούς και δεξαμενές ή πάσης φύσεως ιδιωτικά πηγάδια και γεωτρήσεις ?
Παπλωματούχος Μηχανικός Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 (edited) Οι μισές γεωτρήσεις δεν λειτουργούν. Τους έχουν κόψει το ρεύμα... Edited Ιούνιος 10 by Παπλωματούχος Μηχανικός
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 4 ώρες πριν, gio9019 said: Θέαση Σημείων Υδροληψίας: http://lmt.ypeka.gr/public_view.html 4 ώρες πριν, avgoust said: Να διευκρινίσουμε ότι αυτά είναι γεωτρήσεις και πηγάδια και δεν έχει σχέση με πυροσβεστικούς κρουνούς. εγώ τρόμαξα στην αρχή που το είδα.... έχει περισσότερα πηγάδια υδροληψίας Χαλάνδρι πχ παρά Πεντέλη και περιμετρικά βουνά Πεντέλης που σταθερά ανά 5-8 χρόνια έχουμε πυρκαγιές .....
tetris Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 Και, για την Ιστορία, να πούμε ότι ότι πολλά από τα "επίσημα" σημεία υδροληψίας είναι πλέον ανενεργά, αφενός μεν λόγω μη αξιοποίησης, αφετέρου δε λόγω έλλειψης ύδατος (έχουν στερέψει)
Giorgos Dr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 Καλησπέρα σε όλους, μια απορία σχετικά με ακίνητο που εμπίπτει στην κατηγορία όπου απαιτείται τεχνική έκθεση. Σε ακίνητο/γήπεδο λίγο πάνω από 25 στρέμματα και περίπου 7-8 συνιδιοκτήτες (εξ΄αδιαιρέτου) υπάρχουν 3 κατοικίες, 2-3 βοηθητικά κτίσματα, πέργκολες, κιόσκια, περιφράξεις κλπ. Ο ένας εκ των ιδιοκτητών στον οποίο ανήκει η μία κατοικία μου ζήτησε να συντάξω τεχνική έκθεση. Με βάση αυτά που διαβάζω, καταλαβαίνω ότι πρέπει η τεχνική έκθεση να αφορά όλο το ακίνητο με ΟΛΑ τα κτίσματα εντός αυτού. Ας μου πει κάποιος ότι κάτι καταλαβαίνω λάθος λόγω απειρίας και δεν καλούμαι εγώ ή αργότερα άλλος συνάδελφος να κάνει αποτύπωση και περιγραφή όλων των κτιρίων, επικίνδυνων δέντρων κλπ. σε έκταση 25 στρεμμάτων!!!!
aware Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 2 hours ago, Giorgos Dr said: Καλησπέρα σε όλους, μια απορία σχετικά με ακίνητο που εμπίπτει στην κατηγορία όπου απαιτείται τεχνική έκθεση. Σε ακίνητο/γήπεδο λίγο πάνω από 25 στρέμματα και περίπου 7-8 συνιδιοκτήτες (εξ΄αδιαιρέτου) υπάρχουν 3 κατοικίες, 2-3 βοηθητικά κτίσματα, πέργκολες, κιόσκια, περιφράξεις κλπ. Ο ένας εκ των ιδιοκτητών στον οποίο ανήκει η μία κατοικία μου ζήτησε να συντάξω τεχνική έκθεση. Με βάση αυτά που διαβάζω, καταλαβαίνω ότι πρέπει η τεχνική έκθεση να αφορά όλο το ακίνητο με ΟΛΑ τα κτίσματα εντός αυτού. Ας μου πει κάποιος ότι κάτι καταλαβαίνω λάθος λόγω απειρίας και δεν καλούμαι εγώ ή αργότερα άλλος συνάδελφος να κάνει αποτύπωση και περιγραφή όλων των κτιρίων, επικίνδυνων δέντρων κλπ. σε έκταση 25 στρεμμάτων!!!! Το avatar σου τα λέει όλα - μία εικόνα χίλιες λέξεις... Καταιγίδα μας βρήκε με όλο αυτό έκτρωμα.
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 3 ώρες πριν, Giorgos Dr said: ...συνιδιοκτήτες (εξ΄αδιαιρέτου) ..... ....να κάνει αποτύπωση και περιγραφή όλων των κτιρίων, επικίνδυνων δέντρων κλπ. σε έκταση 25 στρεμμάτων!!!! γενικά για τα εξ αδιαιρέτου .... ή όλα ή τίποτα. Χρεώνεις φυσικά την εργασία για όλα και πως θα τα βρουν μεταξύ τους δεν μπορείς να το λύσεις εσύ. Εναλλακτικά τους ενημερώνεις ότι αν δεν θέλουν να συνεχίσουν να έχουν προβλήματα αυτού του τύπου θα πρέπει να κάνουν σύσταση οριζοντίων ιδιοκτησιών κλπ κλπ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα