nbr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 (edited) Το άρθρο 25 του ν. 1337/1983 είναι σε ισχύ αλλά... και δεν είναι. Υπάρχει λίγο πιο πάνω και ένα σχετικό κείμενο w για το άρθρο αυτό. Συναντισα πολεοδομιες που κάνουν "στραβά μάτια" στο θέμα αυτό. Υπάρχουν κάποιες άλλες που ζηταν "πράξη τακτοποίησης και αναλογισμού", αν φυσικα υπάρχει η εκτίμηση της τακτοποίησης. Οταν παλι υπάρχει η διαδικασία της "πράξης εφαρμογής" αφήνουν να τα τακτοποίηση τα θέματα η Π. Ε. Το άρθρο πέρασε.... από πολλά μονοπάτια. Εδώ στο φόρουμ Γράφτηκαν και Γράφτηκαν πράματα. ΥΓ. Το εμβαδόν που αναφέρεται παραπάνω αφορά για κάλυψη 70% (είναι τα περισσότερα οικοπεδα). Η λέξη κλειδί είναι η λέξη "τουλαχιστον". Για τα 5μ στην "φάτσα" και τα 50μ2 στο εμβαδον. Edited Ιούλιος 16 by nbr
kyrchris Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 Μα αν οι πολεδομίες επικαλούνται το έγγραφο που παρέθεσε πιο πάνω ο συνάδελφος @global_,δεν υφίσταται 70% κάλυψη και αρθρ.25
vaioslar Δημοσιεύτηκε Wednesday at 05:35 μμ Δημοσιεύτηκε Wednesday at 05:35 μμ (edited) Καλησπέρα συνάδελφοι, διάβασα κι εγώ ολόκληρο το - πολύ ενδιαφέρον - νήμα και ενώ σε κάποια πράγματα είμαι καλυμμένος, έχω μπερδευτεί πολύ σε άλλα. Σε ρυμοτομικό σχέδιο του 1962 με αναθεώρηση το 1989 όπου έχω ένα οικόπεδο το οποίο πληροί το πρόσωπο και το εμβαδόν για τη β' παρέκλιση της περιοχής αλλά δεν πληροί τον χρόνο δημιουργίας (δημιουργήθηκε το 1967 ενώ η παρέκλιση είναι προ του 1962), εκδίδω ΟΑ σύμφωνα με το άρθρο 25, σωστά; Πιο συγκεκριμένα έχω οικόπεδο εμβαδού 143,19 τμ με πρόσωπο 7,74 μ ενώ οι παρεκλίσεις προβλέπουν α) 8 - 150 ( προ ΓΟΚ/73 ) β) 6 - 80 ( προ του ρυμοτομικού - 1962 ) Εάν όντως πάει με άρθρο 25, η κατασκευή παταριών, σοφιτών, έρκερ θεωρούνται ευεργετήματα και "κοβονται" τελείως, ή τα υποβάλλω στο Σ.Α. και ό,τι πει αυτό; Edited Wednesday at 05:40 μμ by vaioslar
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα