GeorgePi Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2022 Καλησπέρα συνάδελφοι Μου ανατέθηκε μελέτη για ένα ουζερί συνολικής επιφάνειας 110 τ.μ. και αναζητώ προδιαγραφές σχετικά με πράγματα όπως ελάχιστο εμβαδόν κουζίνας, πόσες καταψύξεις / συντηρήσεις πρέπει να έχει, πόσες λάντζες και σε ποια διάταξη, πόσες τουαλέτες κλπ Μπορείτε να μου υποδείξετε κάποιο ΦΕΚ / οδηγό όπου θα βρω αυτές τις πληροφορίες; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2022 δες τα ΠΜ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anakara Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2023 Γειά σας, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ), πελάτης που αγόρασε το κατάστημα θέλει να κάνει ψευδοροφή και να μειωθεί το ύψος απο 5,80 μ στα 2,5 μ χωρίς να γίνει κάποια άλλη παρέμβαση, θα χρειαστεί άδεια ή μπορώ να προχωρήσω και με βεβαίωση μηχανικού του άρθρου 30 ? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2023 Υπάρχει μια εργασία στο άρθρο 30 που πιθανώς θα μπορούσε να υπαχθεί η κατασκευή ψευδοροφής και αυτό λόγω της γενικόλογης διατύπωσής της. Από και και πέρα, νομίζω ότι είναι στην δική σου κρίση να αποφανθείς εάν η τοποθέτηση ψευδοροφής εμπίπτει σε μικρής έκτασης διασκευές ή θα πρέπει να εκδοθεί Ο.Α. β) μικρής έκτασης εσωτερικές επισκευές ή διασκευές που δεν μεταβάλλουν τη φέρουσα κατασκευή του κτιρίου, καθώς και κατασκευές που απαιτούνται για τη μετακίνηση ή την κάθε μορφής εξυπηρέτηση των ατόμων με αναπηρία ή εμποδιζόμενων ατόμων. Δεν συμπεριλαμβάνεται η κατασκευή ανελκυστήρα της παρ.2 του άρθρου 27 του ν.4067/2012, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anakara Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2023 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση, λέω όμως να προχωρήσω με άδεια μικρής κλίμακας για τον λόγω οτι σε τόσο μεγάλο ύψος θα χρειαστούν και ικριώματα. Θεωρώ ότι είναι πιο σωστό. Ευχαριστώ και πάλι. Edited Μάρτιος 16 , 2023 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2023 Ναι αν γίνει η χρήση ικριωμάτων θα πρέπει να εκδοθεί και ΕΕΔΜΚ για την τοποθέτησή τους. Περίπτωση θ του άρθρου 29 Ν. 4495 θ) τοποθέτηση ικριωμάτων. Σε αυτήν την περίπτωση απαιτείται κατάθεση σχεδίου και φακέλου ασφάλειας και υγείας του έργου με ορισμό του υπεύθυνου συντονιστή, σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ.305/1996 (Α305) και δήλωση ανάληψης της ευθύνης από μηχανικό για την επίβλεψη του έργου, Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAROUL Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2023 Καλημέρα σε όλους και καλή βδομάδα! δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με άδειες λειτουργίας ΚΥΕ και μου έτυχε η ακόλουθη περίπτωση. Με προσέγγισε κάποιος ο οποίος ενδιαφέρεται να λειτουργήσει καφεκοπτείο. Η ιδιαιτερότητα της περίπτωσης είναι ότι ο πελάτης είναι πρώην χρήστης ναρκωτικών με "αμαυρωμένο" ποινικό μητρώο. Ο άνθρωπος εδώ και χρόνια έχει ξεφύγει και τώρα ενδιαφέαται να κάνει μία δική του επιχείρηση. Υπάρχει κάποιος φορέας που εμπλέκεται στην αδειοδότηση που θα μας δημιουργήσει θέμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
desptsouk Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2023 νομίζω ποινικό μητρώο ζητάνε μόνο σε επιχειρήσεις που εμπλέκεται η αστυνομία (πχ εμπόριο όπλων κλπ) δες το όμως και λίγο από εδώ: https://eugo.gov.gr/services/a990f2b7-3328-4ab6-a67c-4e530cc921bf Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAROUL Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2023 On 24/7/2023 at 5:44 ΜΜ, desptsouk said: νομίζω ποινικό μητρώο ζητάνε μόνο σε επιχειρήσεις που εμπλέκεται η αστυνομία (πχ εμπόριο όπλων κλπ) δες το όμως και λίγο από εδώ: https://eugo.gov.gr/services/a990f2b7-3328-4ab6-a67c-4e530cc921bf ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skrats Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2023 Ποινικό μητρώο μπορεί να ζητηθεί από τον έλεγχο όταν πωλείται αλκοόλ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα