kampel81 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2017 Εκτός εάν το προχωρήσεις για ΚΥΕ χωρίς να έχεις τραπεζοκαθίσματα μόνο να δίνεις χέρι. Και εκεί μόνο για τα 14 τ.μ. θα στο δεχτούν. 1
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2017 Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις άδεια λειτουργίας με αυτά τα δεδομένα ύψους
lamproud Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2017 Καλησπέρα, Γνωρίζει κάποιος αν σε ψιλικατζίδικο υπάρχει δυνατότητα το ψυγείο παγωτού να είναι εκτός καταστήματος?
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2017 Γιατί υπάρχουν και κανένα μέσα? Προφανώς επιτρέπονται γιατί θεωρούνται κλειστά και τα είδη τους συσκευασμένα!
lamproud Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2017 Για ψυγείο αναψυκτικών σε μία περσινή δουλειά μου είχαν πει από το Υγειονομικό ότι δεν επιτρέπεται να είναι έξω. Ξέρεις αν υπάρχει νομοθεσία που να αναφέρει ότι επιτρέπεται να είναι έξω το ψυγείο παγωτού? Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση..
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2017 (edited) η νέα Υγειονομική διάταξη είναι αυτή ΦΕΚ 2161/Β/23-6-2017 Δεν την μελέτησα όμως καθόλου υ.γ ii) Σχεδιάγραμμα του χώρου που παραχωρείται από τον δήμο με τη θέση των ψυκτικών θαλάμων (ψυγεία-καταψύκτες), των προθηκών έκθεσης των προς πώληση ειδών και του περιπτέρου. Edited Ιούλιος 20 , 2017 by ΚΑΝΑ
vassia Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2017 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2017 Χώρος υπογείου σύμφωνα με την άδεια, έχει κατασκευαστεί στην πράξη ισόγειος και έχει ρυθμιστεί με τον Ν.3843 ως άλλη χρήση (εκτός κατοικίας). Λειτουργούσε με άδεια ως φροντιστήριο και τώρα θέλει να γίνει καφετέρια. Εφόσον η χρήση επιτρέπεται και πληρούνται οι προυποθέσεις ύψους, φωτισμού, αερισμού και πυροπροστασίας, ΄χρειάζεται υποχρεωτικά άδεια δόμησης για αλλαγή χρήσης σε ΚΥΕ? ή μπορεί να γίνει έλεγχος των προυποθέσεων του αρ. 5 ΝΟΚ για απαλλαγή από την άδεια?
mariekyr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2017 Καλημέρα συνάδελφοι. Ανέλαβα πρόσφατα μία άδεια λειτουργίας για κατάστημα που α λειτουργήσει ως παραδοσιακό καφενείο. Αφου διάβασα την νέα υγειονομική διάταξη,Η ερώτηση μου είναι η εξής. Οι κατηγορίες πχ καφενείο σνακ μπαρ με ή χωρίς παρασκευαστήριο κτλ ισχύουν? Τα ελάχιστα εμβαδά για κουζίνες παρασκευαστήρια κτλ συνεχίζουν να ισχύουν ? Έχω μερικά χρόνια να ασχοληθώ με κυε και μπερδεύτηκα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα