harkor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 Καλησπέρα Μου προτείνουν αγορά μέρους οικοπεδου περίπου 1στρ. Από σύνολό 1940μ2 Είναι εκτός οικισμου και κτίζει κατά παρέκκλιση περίπου 180. Ο ιδιοκτήτης λόγω προθεσμιών έχει σχεδόν έτοιμη αδεια 90μ2 και πουλάει το υπόλοιπο 1στρ για να βγάλω εγώ αλλά 90μ2.αν συμφωνήσουμε θα κάνει λεει αναθεώρηση αδειας για να βγάλω αδεια . γενικά κάτι δηλ σαν συδιοκτησια και μετά θα γίνει κάποια σύσταση οριζόντια ή καθετη . Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί άκρη σε κάτι τέτοιο και να είναι όλα νόμιμα Ευχ
Didonis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 50 λεπτά πριν, harkor said: ...οικοπεδου περίπου 1στρ. Από σύνολό 1940μ2 Είναι εκτός οικισμου και κτίζει κατά παρέκκλιση περίπου 180. .... Τα "οικόπεδα" εκτός σχεδίου ή οικισμού ονομάζονται Γήπεδα. Αφού λοιπόν γήπεδο πως θα κάνει κάθετη ιδιοκτησία για να σου μεταβιβάσει τμήμα της? Το κτίζει κατά παρέκκλιση είναι βάση νέου Τοπογραφικού ή βάση πρόσφατη απάντηση από την ΥΔΟΜ ή προ της απόφασης για τα εκτός σχεδίου από το ΣτΕ? Γενικά το "κάτι σαν συνιδιοκτησία" δεν υπάρχει.
harkor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 Η καθετη θα γίνει μετά την έκδοση και της δικής μου αδειας ,από ότι ξέρω αυτό δεν επιτρέπεται Έχει πάρει όρους δόμησης, γενικά μου φαίνεται μπέρδεμα Ευχ
Didonis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 (edited) ή είναι μπέρδεμα ή τα λες μπερδεμένα.... κάθετη εκτός σχεδίου = γιοκ αρτιότητα και οικοδομησιμότητα με τους όρους δόμησης να έχεις πρόσφατη σφραγίδα ΥΔΟΜ επί Τοπογραφικού πρόσφατου (φρέσκο γάλα.... του μήνα και όχι μπαγιάτικο) Edited Μάρτιος 28 by Didonis
harkor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 Όπως καταλαβαίνω και η αγορά να προχωρήσει στο τέλος δεν θα μπορεί πχ να πωληθεί το δικό μου τμήμα Ευχ
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 Τα στοιχεία του ερωτήματος είναι ελλιπή. Δεν μπορούμε να εκφέρουμε άποψη κάνοντας υποθέσεις. Λάβε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα, μελέτησέ τα και μπορείς να επανέλθεις για ερωτήσεις.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα